20.05.2024 00:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємницький прорив в Дарницькому районі

Протидія підприємців та КМДА розпочалась на початку літа 2008 року, коли в м. Києві команда мера Черновецького Л.М., звернула увагу на необхідність \"допомоги\" приватним підприємцям та представникам малого та середнього бізнесу у вигляді спочатку прийняття рішення N58/58 від 17.07.2008 року \"О впорядкуванні об\'єктів торгівлі (малих архітектурних форм) \", після якого було призупинена видача дозвільної документації на установку і продовження оренди МАФів, а пізніше прийняття рішення N657/657 від 27.11.2008 року щодо положення про розміщення малих архітектурних форм та тимчасових споруд. Створивши тим самим монополіста КП \"Київське інвестиційне агентство\", яке почало прибирати весь малий бізнес до своїх рук.

Підприємці та їх працівники, а це майже 30 000 сімей почали звертатися до депутатів за допомогою, адже у теперішній економічній ситуації коли проблема працевлаштування стоїть дуже гостро, зменшення кількості робочих місць істотно позначиться на матеріальному становищі широкого кола громадян та їх сімей.

Так в Дарницькому районі м. Києва відгукнулись депутати Дарницької районної ради Міронов Юрій Анатолійович (голова комісії з питань торгівлі, громадського харчування, сфери обслуговання та прав споживачів) та Гвоздьов Борис Володимирович (голова комісії з питань депутатської діяльності та етики, забезпечення законності правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян), які почали активну співпрацю з підприємцями за для створення громадської організації \"Київська спілка захисту підприємців\", головою Правління якої став підприємець, член партії \"ВО \"Батьківщина\" Вірич Максим Петрович.

Основною метою створення спілки є захист підприємців малого та середнього бізнесу. На сьогодні існує багато прикладів, щодо припинення неправомірних дій адміністративних структур міста, по демонтажу МАФів в Дарницькому районі, яким протидіяли разом з підприємцями вищевказані депутати, яки виїжджали на місце подій, щоб не допустити безправ\'я Київської влади. Депутати Міронов Ю.А. і Гвоздьов Б.В. постійно допомагають підприємцям в їх зверненнях до прокуратури, правоохоронних органів, судів, а також приймають участь в організації та проведенні акцій протесту підприємців під КМДА.

На сьогодні, більшість підприємців визнають, що політична сила яка реально допомагає це Блок Юлії Тимошенко, представники якого дійсно стурбовані положенням не тільки в великому та середньому, але й в малому бізнесі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-02-2009 5:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100