19.05.2024 22:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко хоче міністра юстиції, який підпише будь-що

Лідер \"Єдиного центру\" Ігор Кріль вважає, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко хоче призначити свою людину на посаду міністра юстиції, щоб \"цілковито узурпувати\" владу.

\"Міністр юстиції має компетенцію перевіряти всі нові закони на їхнє узгодження з існуючою нормативною базою\", — нагадує Кріль, коментуючи інформацію про нібито намір замінити чинного міністра юстиції на члена БЮТ, повідомляє прес-служба ЄЦ.

\"Очевидно, що для цілковитої узурпації влади в країні Тимошенко потрібен не міністр, а людина, яка дозволить своє факсиміле \"ліпити\" під будь-чим і будь-коли. Бажано – не читаючи того, що їй чи йому підносять. А ще краще – неписьменна, бо як прочитає, то може засумніватися\", — вважає Кріль.

На його думку, для уряду стало традицією \"ігнорування законодавства України заради досягнення своїх цілей\".

\"Хочу нагадати, що своє урядування у 2007 році Тимошенко починала з \"дозволу\" митникам та податківцям не виконувати розпоряджень судів. Наступним кроком були рейдерські захоплення держустанов, зокрема ФДМ та судів, у яких розглядалися справи про дострокові вибори. Апетит приходить під час їжі – зрозумівши, що захопити всю судову систему важко, БЮТ вирішив поставити на чолі Мін’юсту маріонетку з факсиміле. Дешево і сердито\", — заявляє Кріль.

\"Якщо в умовах кризи зміна економічного блоку уряду, - про що Єдиний Центр, нагадаю, говорив ще влітку, — зрозуміла, то заміну міністра юстиції можна пояснити лише політичними мотивами\", — каже депутат.

На його думку, \"Тимошенко будь-якими методами хоче позбутися всіх, хто ще здатен висловлювати тверезу оцінку тому, що відбувається в країні\".

\"Це вкотре підтверджує: цей уряд займається не боротьбою з кризою, а тим, щоб якомога довше зберегти себе у владі. Тому вирішення економічних проблем почнеться лише після відставки всього уряду і заміни його на команду професіоналів\", — наголошує Кріль.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-02-2009 18:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100