8.05.2024 09:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Під мерією складають гречку і роздають стрічки «Я проти Черновецького». Фотофакт

Близько 500 жителів Києва зібралися під будівлею Київської міської адміністрації для участі в акції протесту проти дій столичної влади.

Учасники акції тримають прапори БЮТ, Партії регіонів, СПУ, Блоку Литвина, а також громадських організацій — Українська спілка ветеранів Афганістану, \"Молодь проти корупції\", \"Студентський патруль Києва \"СПеКа\", Національний форум профспілок України, повідомляє УНІАН.

Велика частина людей представляє Київську міську профспілку працівників охорони здоров\'я.

На сходах перед центральним входом до мерії встановлено фігуру, що зображає мера Леоніда Черновецького. Навколо неї складенї пакети з гречкою. За словами учасників акції, це \"любі бабусі\" повертають меру його \"подарунки\".

Біля мерії також встановлено плакати: \"Бюджет для киян, а не для кишені Черновецького\", \"Президент — гарант Конституції чи \"криша\" Черновецького?\", \"Прокуратура на боці закону чи клану Черновецького?\".

Також встановлено намет з гаслами: \"За фахову владу!\", \"Черновецького геть!\", працює польова кухня.

Учасники мітингу закликають киян приєднуватися до акції протесту і врятувати Київ.

Люди скандують: \"Такій владі — ні!\" і \"Ганьба!\".

За словами учасників акції, вони мають намір стояти біля мерії доти, доки усі їхні вимоги до влади Києва не будуть задоволені. Люди також обіцяють, що якщо вирішення цих питань буде затягуватись, то з кожним днем страйкарів ставатиме все більше і більше.

Усім бажаючим приєднатися до акції видають стрічки з написами \"Я проти Черновецького\".

Як відомо, раніше про акцію протесту заявляли працівники КП \"Київблагоустрій\". За словами організаторів акції протесту, прийти під мерію їх зумовили незаконні дії та перевищення повноважень адміністрацією підприємства, незаконні звільнення працівників та перешкоджання виконанню трудових обов\'язків.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-02-2009 9:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100