9.05.2024 04:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Карпачова спростувала брехню МВС про причетність її людей до браконьєрства у Чорнобильській зоні

Уповноважений Верховної ради з прав людини Ніна Карпачова називає наклепом інформацію про затримання в чорнобильській 30-кілометровій зоні за браконьєрство двох посадовців Головного управління секретаріату українського омбудсмена.

“Перебуваючи в місті Одесі в робочій поїздці, пов`язаній із захистом прав моряків, зокрема екіпажів суден Lehmann timber і Faina, рішуче заявляю: зазначена інформація має відверто наклепницький характер. Всі співробітники Секретаріату уповноваженого Верховної ради України з прав людини 27 лютого, як і завжди у робочий час, виконували свої службові обов`язки”, — наголошує Карпачова.

Крім того, підкреслила вона, її підлеглі не тільки захищають права людей, а й дбайливо ставляться до природи та апріорі не можуть бути причетні до “ганебного сюжету, оприлюдненого засобами масової інформації з подачі МВС України”.

У Міністерстві внутрішніх справ заявили про затримання в чорнобильській 30-кілометровій зоні двох посадовців Головного управління секретаріату українського омбудсмена.

У багажнику їх автомобіля було виявлено та вилучено м’ясо підстреленого з карабінів лося.

В МВС також додали, що у затриманих вилучено посвідчення співробітників інституту омбудсмана. Перевірка на автентичність посвідчень встановлюється.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-02-2009 9:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100