20.05.2024 01:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Свобода» вимагає вибачень від ток-шоу Безулик за цензуру

ВО \"Свобода\" заявляє про те, що редактори ток-шоу \"Я так думаю з Анною Безулик\" відмовили лідеру об’єднання Олегу Тягнибоку в участі в програмі після того, як самі ж запросили.

\"Висвітлення Тернопільських виборів у ток-шоу \"Я так думаю з Анною Безулик\" стало прикладом брутального порушенням усіх журналістських стандартів\", — йдеться у заяві ВО \"Свобода\".

Напередодні, 18 березня до прес-служби ВО \"Свобода\" звернулися гостьові редактори ток-шоу та запросили Тягнибока взяти участь у програмі, повідомляє прес-служба об’єднання.

Проте, вже 19 березня в обід зателефонували із гостьової редакції програми та відмовили Тягнибоку в участі в передачі \"у зв’язку зі зміною формату\".

Прес-служба ВО \"Свобода\" називає \"таку відмову в праві на участь у дискусії політичній силі, яка здобула безумовну перемогу на виборах, м’яко кажучи, дивною\".

\"Особливо, з огляду на те, що ток-шоу виявилося по суті \"перемиванням кісток\" самої \"Свободи\". Тобто, у програмі \"Я так думаю з Анною Безулик\" право висловити думки про \"Свободу\" отримали всі, окрім… самої \"Свободи\", — заявляють в об’єднанні.

ВО \"Свобода\" вимагає від \"режисерів\" та \"акторів\" так званого ток-шоу \"Я так думаю з Анною Безулик\" вибачень та спростування всіх неправдивих відомостей, що ганьблять честь, гідність та національні почуття українців Тернопілля\".

\"Щодо \"Свободи\", то ми не потребуємо вибачень збанкрутілих політиканів, які бравували у ганебному ток-шоу без опонентів. Належну оцінку їм вже дала громада Тернопілля. Рано чи пізно це зроблять і всі українці\", — заявляє об’єднання.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-03-2009 11:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100