20.05.2024 04:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кріль хоче знати за чиї гроші Литвин агітував у Тернополі

Лідер партії “Єдиний центр” Ігор Кріль закликає голову Верховної ради, лідера однойменного блоку Володимира Литвина пояснити, за які кошти він проводив особисту агітацію в Тернопільській області.

Про це йдеться в заяві І.Кріля, переданій прес-службою партії.

«Володимир Литвин мусить пояснити, за які гроші він відвідував Тернопільську область під час виборчої кампанії. У ЗМІ він називає такі поїздки агітаційними, але здійснення агітації під час виборів посадовою особою за кошт бюджету – це зловживання адміністративним ресурсом», — заявив І.Кріль, коментуючи позицію В.Литвина щодо результатів виборів у Тернопільській області.

Політик зазначив, що вибори у Тернополі стали “символом краху вождистських політичних проектів”. «Заберіть з Блоку Литвина його лідера чи з БЮТ – Тимошенко. Що залишиться? Блоки політичних пристосуванців без місцевих команд, без розуміння політичних процесів. Усе це голова ВР чудово розуміє і тому змушений був проводити особисту агітацію у Тернополі. Зрештою, це його право. Але не за кошт держави», — заявив І.Кріль.

На його думку, “всі теперішні голослівні заяви щодо фальсифікації виборів – спроба В.Литивина виправдати низький результат його політичної сили”. «3,6% — це існуючий рівень довіри до політика, який намагається довести країні, що він їй потрібний. Тому він і починає тиражувати голосні заяви про нібито фальсифікацію. Але, щоб кидати камінь у чийсь город, варто спочатку довести власну непогрішність. А з цим, як на мене, у Литвина не все гаразд», — вважає лідер “Єдиного центру”.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-03-2009 19:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100