20.05.2024 05:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нацрада просить МВС, податкову та мерію розібратися з гордонами на ТРК «Київ»

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 березня розглянула результати перевірки ТРК \"Київ\" і прийняла рішення оголосити компанії попередження за порушення програмної концепції та закону про рекламу.

Крім того, Нацрада констатувала факт безліцензійної діяльності та звернутися до МВС, Державної податкової адміністрації та Київської міської державної адміністрації з проханням вжити відповідних заходів у межах компетенції, пише \«Телекритика\».

За словами директора департаменту контрольно-аналітичної роботи Віталія Сокура, у ході перевірки було виявлено, що ТРК \"Київ\" здійснює супутникове мовлення через супутник Amos 2.

\"Враховуючи, що рішенням Нацради № 426 було констатовано факт втрати чинності ліцензії, здійснення супутникового мовлення є ознакою порушення закону про телебачення і радіомовлення (без ліцензійна діяльність)\", — пояснив Сокур.

Серед інших порушень, виявлених перевіркою регуляторного органу, зокрема було зафіксовано порушення програмної концепції. Зокрема зменшення культурологічних, просвітницьких та розважальних програм за рахунок значного збільшення інформаційних.  

Крім того ТРК \"Київ\" порушила закон про рекламу — трансляція реклами газети \"Бульвар\" здійснювалась тільки російською мовою.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-03-2009 18:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100