20.05.2024 08:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дві масажистки за $1000 доліковують Черновецькому... кашель?

Мер Києва Леонід Черновецький доліковує в Ізраїлі запалення легенів.

Про це столичний градоначальник розповів в інтерв\'ю газеті  \«Блік\».

За словами мера, йому дуже подобається відпочивати в Ізраїлі. Зараз він живе у фешенебельному готелі Sheraton Herods розкішного курортного містечка Ейлат на березі Червоного моря.

\"Все класно, мені тут подобається! Мені тут добре. Я тут лікую кашель... І мене тут доліковують...\" — заявив Черновецький по телефону.

Мер щодня проходить \"багато процедур\" та приймає гостей.

\"До мене ось, до речі, син (Степан Черновецький) приїжджав, провідував мене\", — відзначив мер Києва.

Черновецький також відзначив, що ще не вирішив, коли повернеться до Києва.

Водночас, як розповів \"Бліку\" персонал готелю, Черновецький замовив найдорожчий масаж за $1000. Та ще й подвійний сеанс. Наодинці з клієнтом залишаються дві професійні масажистки.

Готель Sheraton Herods Palace — справжній казковий палац і відповідно, відпочинок у ньому не з дешевих. Ніч у найдорожчому номері обійдеться в $590.

Проте є обов\'язкова умова: гість повинен перебувати в готелі не менше 6 ночей. Тож казковий відпочинок обійдеться мінімум у $3540.

Як відомо, Черновецький вдруге за цей рік пішов у відпустку з 27 березня до 6 квітня. 26 березня він заявив, що планує знову відвідати святу землю, бо погано почувається.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-04-2009 19:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100