20.05.2024 10:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Балога подав на Луценка до суду за «брехню» і «наклеп»

Глава секретаріату президента Віктор Балога дійсно подав до суду на міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і видавців журналу \"Фокус\" та ужгородської газети \"Трибуна\" про захист честі й гідності і спростування \"недостовірної інформації\".

Це підтвердила прес-служба президента в офіційній відповіді на запит газети \«Комерсант-Україна\» про існування позову Балоги до Луценка.

\"Дійсно, 26 березня 2009 року в Ужгородський міський районний суд була подана позовна заява Віктора Балоги про захист честі й гідності та спростування недостовірної інформації\", — говориться у відповіді прес-служби президента.

\"Відповідачами у цій справі є Міністерство внутрішніх справ та Юрій Луценко, а також приватні підприємства, які видають журнал \"Фокус\" і ужгородську газету \"Трибуна\" (яка передрукувала частину інтерв\'ю \"Фокуса\")\", — додається у ній.

У відповіді прес-служба президента також підтверджує інформацію про допит Балоги, який 28 березня \"як законослухняний громадянин з\'явився за викликом слідчого\".

Прес-служба акцентує увагу на тому, що в інтерв\'ю голова МВС фактично стверджував, що \"кримінальна справа була порушена у відношенні самого Віктора Балоги\".

\"Однак на сьогодні відносно Віктора Балоги не порушено і не розслідується жодної кримінальної справи\", — стверджують у секретаріаті президента.

\"За суттю, заяви міністра є брехнею і наклепом, розтиражованими журналом \"Фокус\" і газетою \"Трибуна\". Ці два видання не зробили нічого, щоб отримати й представити точку зору самого Віктора Балоги\", — підкреслюють там.

Як відомо, раніше Луценко заявив, що після того, як він розповів про необхідність допиту глави секретаріату президента в інтерв\'ю журналу \"Фокус\", Балога подав на нього до суду.

Міністр також підтвердив інформацію про те, що Балога був запрошений для дачі свідчень у кримінальній справі, порушеній за фактом розстрілу ужгородського підприємця Олега Грузина.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-04-2009 7:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100