20.05.2024 07:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дніпропетровський УБОЗ просить розібратіся з рейдерами — депутатами з БЮТу

Дніпропетровські УБОЗівці написали звернення до Голови Комітету Верховної Ради Украиїні по боротьбі з коррупціею Калетнику І. Г.

Шановний Ігорю Григоровичу!

Ми, співробітники УБОП ГУМВД України в Дніпропетровської області, змушені звернутися до Вас, тому що втратили надію й не віримо в розв\'язання нашої проблеми іншим шляхом.

Наше спільне лихо полягає в тому, що останнім часом ми практично не маємо можливості працювати в нашому підрозділі в нормальному, характерному для органів внутрішніх справ режимі. Колектив постійно лихоманить, ми всі стали заручниками репресивної політики нашого керівника Масяйкина Г. І. Дестабілізація морального клімату в наших лавах негативно позначається на результатах роботи.

Однією з ключових фігур в цьому ланцюгу подій є Трегубов Ю. В., який входе до складу очолюваного Вами комітету Верховної ради. Тривалий час він підтримує тісні відносини з Масяйкиним, і в цей час саме він став \"ідейним натхненником\" багатьох сумнівних заходів. Багато раз на замовлення Трегубова оперативні й інші можливості нашого підрозділу використовувалися в його особистих інтересах. Такі дії, як прослуховування телефонів і зовнішнє спостереження за особами, на яких указував Трегубов, стали вже повсякденними. Ми добре розуміли, що, проводячи ці заходи, ми порушуємо чинні закони й стаємо співучасниками протиправних дій Масяйкина й Трегубова. Але керівник УБОП у приказному порядку змушував нас робити подібні речі, а незгодних чекало негайне звільнення з органів і всілякі репресії. Масяйкин багато разів говорив, що тільки він є вершителем наших доль і на випадок чого \"зажене на край світу\", а в нашій області непокірливі вже точно не знайдуть собі ніякої роботи у випадку звільнення. От і доводиться виконувати всі його команди, інакше хто буде годувати наші родини й наших дітей?

Трегубов з Масяйкиним поступово прибрали до рук найбільш прибуткові напрямки бізнесу в області, зокрема – виробництво спиртних напоїв і оборот металу. Ми були змушені за наказами Масяйкина заводити кримінальні справи на їхніх конкурентів і підприємців, які не згодні були добровільно віддавати свій бізнес і зароблені гроші. Найбільш яскравим прикладом може послужити цілком сфабрикована кримінальна справа підприємця Вадима Єрмолаєва, яка нібито ґрунтувалася на обвинуваченнях у контрабанді.

Інший приклад – це окупація Трегубовым Дніпродзержинського металургійного комбінату, де він нашими руками витиснув усіх конкурентів і тепер є єдиним постачальником металобрухту на комбінат. Зрозуміло, що весь цей гігантський оборот металу і його кримінальне походження надійне вкрите від погляду фіскальних органів тим же \"кишеньковим\" УБОПом Масяйкина-Трегубова. Про багатомільйонні махінації Трегубова в сфері металургії може детально розповісти його представник на ДМК Дмитро Чекушкин, але тільки викладати цю історію він напевно буде тільки в якості обвинувачуваного й на протокол допиту. А поки в нього такий \"дах\" – народний депутат і начальник УБОП – ніхто не насмілиться й близько до нього підійти.

Трегубов Ю. В. неодноразово мав безпосереднє відношення до явного криміналу, варто згадати резонансний злочин минулого року – убивство Залманова й Гамаля. Саме наш депутат рятував тоді від арешту ще одного свого \"протеже\" – Лисовенко, бандита й ватажка банди по кличці \"Кайдак\". У нас є інформація, що саме Трегубов відігравав основну роль у цьому злочині в якості організатора й захисника бандитів.

Сьогодні в кримінальних маніпуляціях Масяйкина-Трегубова бере участь і Жовтневий районний суд м. Дніпропетровська.

Це й не дивно, адже Жовтневий суд давно прославився в нашому місті своїми \"оригінальними\" рішеннями. Наприклад, гучне рішення про закриття кримінальної справи за фактом вибуху газу й загибелі 23 людей по вул. Мандриковскої, 127, коли обвинувачувані в службовій недбалості й арештовані керівники ВАТ \"Днепрогаза\" Іванків, Сорокін і Бачурин були відпущені з залу суду. Усе місто знає, що судді Жовтневого суду прийняли таке рішення; що вони, не замислюючись, переступили через 23 безневинні жертви, не задаром. Є достовірна інформація, і ми готові її підтвердити документально, що за людські життя судді одержали 5 000 000 доларів США.

Подібних фактів безліч; моральна неохайність, жадібність і безвідповідальність суддів Жовтневого суду в нашому місті вже стала іменем загальним. Усе пам\'ятають рішення судді Жовтневого суду Чернобук В. А., який доручив керування транспортним літаком людині, що не мала пілотської освіти й відповідних допусків. Цей абсурд і відсутність здорового глузду говорять тільки про одне – за певну суму Жовтневий суд прийме будь-яке рішення.

\"Всеукраїнському коляднику\" Зваричу таке й не снилося, він просто безневинне дитя в порівнянні із суддями нашого Жовтневого суду. При цьому голова суду Олійник Н. В. абсолютно спокійний. Його племінник Святослав міцно сидить у кріслі Голови підкомітету з питань кримінально-процесуального законодавства Комітета з питань правосуддя Верховної Ради України, при цьому будучи ще й добрим другом Масяйкина. Як говоритися – рука руку миє, і своя рука – владика.

Ігорю Григоровичу! Ви очолюєте парламентський Комітет боротьби з організованою злочинністю й корупцією й крім Вас ніхто не зможе допомогти рядовим співробітникам УБОП. У свою чергу, ми готові надати докази злочинних дій Масяйкина й Трегубова: аудио- і відеозаписи, інші документи. Ми дуже сподіваємося на Ваше розуміння й сприяння. Для кожного з нас стало принципіальною справою поставити на місце зрадників, що ганьблять честь мундиру.

Під зверненням підписалися сім співробітників УБОП ГУМВД України в Дніпропетровської області.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-04-2009 10:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100