9.05.2024 07:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Київрада проголосувала за звільнення Бектурсунова

Київська міська рада рекомендує меру Києва Леонідові Черновецкому звільнити його радника з інформаційної політики Казбека Бектурсунова.

За таке рішення проголосували 62 депутати Київради.

Крім того Черновецькому рекомендували заборонити своїм радникам у майбутньому втручатися в діяльність комунальних засобів масової інформації.

Депутати також вирішили створити тимчасову комісію стосовно Дмитра Джангірова, яка має розслідувати факти відключення прямої трансляції сесії Київради 2 квітня ТРК \"Київ\" для трансляції святкування 15-річчя церкви \"Посольство Боже\".  

Як відомо, 23 квітня Київрада мала заслухати інформацію керівника ТРК \"Київ\" Дмитра Джангірова про ситуацію, що склалася під час пленарного засідання 2 квітня, однак він не з\'явився.

\"Я вважаю неприпустимим для представників районної ради, чи то якихось комунальних підприємств не являтися на пленарні засідання без будь-яких аргументованих причин впродовж декількох засідань\", — сказав секретар Київради Олесь Довгий.

За його словами, це \"хамське і відверто зневажливе\" ставлення до Київради і до всіх депутатів.

Керівництву телекомпанії \"Київ\" Київрада доручила до 1 червня створити за рахунок вільного ефірного часу передачу \"Година депутата\", на якій зможуть виступати столичні депутати.

Як відомо, 15 квітня комісія Київради з місцевого самоврядування, регіональних, міжнародних зв\'язків та інформаційної політики рекомендувала Київраді ініціювати звільнення Черновецьким Бектурсунова з посади радника мера з інформаційної політики.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-04-2009 13:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100