9.05.2024 07:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тарифи на компослуги у столиці підвищать з 1 червня

З 1 червня 2009 року відбудеться перший етап підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги у Києві.

Про це у п\'ятницю заявив виконуючий обов\'язки голови Київської адміністрації Анатолій Голубченко, повідомляє УНІАН.

\"Учора було прийнято рішення про скасування мораторію (на підвищення тарифів на послуги ЖКГ). Тобто депутати Київради сказали: так, можна приводити тарифи до економічно обґрунтованих — приводь, владо, будь ласка, тарифи до економічно обґрунтованих\", — сказав Голубченко.

Він наголосив, що тарифи на компослуги підніматимуть \"уповільнено, поетапно, із одночасним забезпеченням соціального захисту населення\".

У зв\'язку з цим, за словами Голубченка, найближчим часом вийде відповідне розпорядження КМДА про поетапне приведення тарифів на послуги ЖКГ до економічно обґрунтованих.

\"Але воно буде дуже помірковане, дуже м\'яке і матиме декілька етапів: три або чотири — і обов\'язково будуть виділені особливі пункти із соціального захисту\", — запевнив Голубченко.

 

Він пояснив, що розпорядження буде видано до 1 травня, далі упродовж одного місяця воно буде розміщено на офіційному сайті КМДА, вступить у силу з 1 червня, а, відповідно, квитанції з новими тарифами до споживачів надійдуть вже у липні.

За словами Голубченка, етапи підвищення тарифів триватимуть упродовж поточного та першої половини наступного року.

Говорячи про конкретні коефіцієнти підвищення, виконуючий обов\'язки мера зазначив, що це відбуватиметься для кожних споживачів по-різному.

Як відомо, 23 квітня, депутати Київської міської ради скасували мораторій на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги у Києві та надали повноваження щодо здійснення тарифної політики в місті Київській міській державній адміністрації.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-04-2009 12:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100