20.05.2024 11:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У день бійки Луценко пив у «Борисполі» горілку. Фото чека

Сайт \"Тема\" стверджує, що перед вильотом у Франкфурт міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вживав в аеропорту \"Бориспіль\" горілку.

Видання оприлюднило чек, який, за їх даними, був оплачений компанією міністра.

\"4 травня борт \"Люфтганзи\" №3237 на Франкфурт відправлявся з київського аеропорту \"Бориспіль\" о 14.10. О 12.40, тобто за півтори години до вильоту, Луценко із сином, а також громадяни Максимець, Калюк і представник посольства Південної Кореї в Україні прибули в зал офіційних делегацій. У залі вони зустріли співачку Руслану Лижичко, яка летіла тим же рейсом\", — пише сайт \"Тема\".

Уся компанія піднялася на другий поверх у ресторан \"Зоряне небо\".

\"\"
На малюнку склеєні два чеки. \"Випивка замовляється в барі \"дрінками\", у даному ж випадку була попросту випита пляшка горілки, вартість якої виведена з ціни 200 грн. за літр. Закуски вибивалися окремими чеками\", пише \"Тема\".

\"Галявину\" накрив, за інформацією сайту, начальник лінійного відділу міліції в \"Борисполі\" Павловський.

\"Подали закуски з червоною ікрою, рибою, сиром і пляшку \"Неміров Преміум\" 0,7. При цьому ще одну пляшку Павловський приніс із собою. Прийнявши на груди півтора літра горілочки, міністр і його оточення відбули у Франфуркт\", — пише сайт.

\"Тема\" звернулася за коментарем до співробітниці \"Зоряного неба\", яка була проти того, щоб називали її ім\'я. У день відльоту делегації МВС 4 травня вона працювала в закладі. За її словами, за столом було близько дев\'яти осіб. Руслану Лижичко або ще якусь жінку, вона в цій кампанії не пам\'ятає. Суто чоловічий колектив.

\"На столі були якісь документи, над якими, як їй здалося, працювали. Замовлення були невеликими, суто бутерброди. Пляшки горілки на столі не було і бути не могло, тому що в їхньому закладі алкогольні напої розливають офіціанти. За її спогадами, кожен із присутніх випив приблизно по чарці горілки\", — пише видання.

Видання відзначає, що під час перельоту на борту також подавали алкоголь.

Крім того, за даними видання, у Франкфурті представник МВС у Німеччині Сергій Дятлов \"накрив галявину\".

Як відомо, сам міністр бреше, що в день інциденту на німецькому кордоні випив тільки келих пива.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-05-2009 13:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100