20.05.2024 15:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чиє б пищало, а Ваше б, Юліє Володимирівно, мовчало

\"Будемо рахувати, що президент собі у КС виторгував ще пару місяців\", – так прем\'єрка Ю.В. Тимошенко (рука не піднімається написати \"відкоментувала\") \"відбазаріла\" рішення КС про неконституційність постанови ВР від 1 квітня про призначення президентських виборів на 25 жовтня 2009р.

Ні, Юліє Володимирівно, не \"виторгував\", а в легітимний спосіб відновив законність, як і належить Гаранту Конституції захистив Основний Закон країни, давши заслуженого прочухана чотирьомстам \"законникам\" ВР, депутатам-невігласам, позицію яких Ви підтримували й так неприховано раділи, зловтішаючись скороченню президентського терміну нашого, українського Президента.

Буває, думаю собі, чого у Ваших діях більше: кричущої недалекоглядності, необачності, некомпетентності й невігластва чи свідомої, навмисної, підступної з конкретним особистим розрахунком зради національних інтересів на догоду Москві? Одним тільки газом – он як насмерділи!

Кого ж Ви, колишня наша \"помаранчева принцеса\", більше ненавидите й зневажаєте: персонально Президента Віктора Ющенка чи таки Україну?

Скоріше за все – і те й інше, все в купі.

І взагалі, \"виторговувати\" – це якраз не про Ющенка, а, радше, про саму Вас, \"пані\" Тимошенко. Адже це те, що завжди було притаманно Вашій бізнесовій діяльності, яку Ви вели в \"найкращих\" тіньових традиціях, а нині, що найприкріше, продовжуєте в такий самий спосіб вести державну (!) політику, продаючи Україну оптом і вроздріб, зраджуючи її національні інтереси Кремлю заради власної ж вигоди, виторговуючи у медвєпутіних – теперішніх своїх \"бізнес\"-партнерів, президентську посаду в Україні.

Звикли все вирішувати хабарами? От і зараз те, що Ви робите, ну дуже схоже на політико-економічний хабар Москві за ярлик на князювання в Україні. Тільки нині ціна хабара куди більша за попередні, адже Ви розраховуєтесь цілими галузями, стратегічними підприємствами країни, її державним суверенітетом, так старанно і послідовно накидаючи на неї російське ярмо.

Колись я дуже підтримував Ваше небажання сідати за один стіл з Януковичем і засуджував Ющенка за укладений ним з \"бандюковичами\" меморандум. Але Віктор Андрійович ніколи заради реалізації власних інтересів не звертався за підтримкою до інших країн, не об\'єднувався з іноземними урядами й режимами в міждержавні коаліції заради повалення якоїсь конкретної політичної постаті чи сили у власній країні. Що Ви, власне, з неприхованою ненавистю до президента нині робите.

Здається, все у Вашій діяльності підкорено лише одній цілі – головній меті, поставленому Вами надзавданню, ідеї \"фікс\" Вашого життя – не маючи на те достатніх ані професійних даних, ані морально-етичних якостей, стати президентом України.

У Вашій теперішній політиці проявилося Ваше справжнє нутро: неукраїнське за духом, зрадницьке по відношенню до України, наскрізь підступне й брехливе. Яка ж Ви диявольськи амбітна й жадібна до влади!

Блиск і витонченість надкоштовних (інших, зрозуміло, Ви собі не можете дозволити) суконь, які продовжуєте змінювати щодня, незважаючи на суворі для України наслідки світової економічної кризи, не в змозі приховати ницість і злиденність Вашої, як самі кажете, \"душИ\". До того ж кожен виступ \"жИнкИ\" з косою – лідерки \"кАаліцИйної\" \"кАманди\", перетворюється на справжнє знущання з української мови.

Мабуть це не просто у Вас навіть язик не повертається пристойно вимовляти українською. Вона чомусь продовжує залишатися фонетично чужою для Вас.

А може Ви її соромитесь? І тому Вам краще і простіше сказати українське слово якось по-московськи, з притаманним тамтешнім племенам аканням. Яка мова – така й пАлітика! Сором і ганьба!

\"Виторгував\"... Чиє б пищало, а Ваше б, Юліє Володимирівно, мовчало. Нещастя Ви наше...

Олексій МАЗУР

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-05-2009 11:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100