20.05.2024 14:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Церква Аделаджі пропонує вилікувати Луценка від алкоголізму

Пастор Посольства божого Людмила Ганноха пропонує дружині міністра МВС Юрія Луценка Ірині пройти курси, які допоможуть їй вилікувати чоловіка і сина від алкогольної залежності.

Про це йдеться в її листі до дружини Луценка, повідомляє  \"Київ.proUA.com\".

\"Прочитавши в газеті статтю про те, що сталося 4 травня в аеропорту Франкфурта з Вашим чоловіком Юрієм Луценком і Вашим 19-річним сином Олександром, я вирішила написати Вам лист. Розумію, наскільки важко бачити, як рідна тобі людина на очах деградує і спивається\", — йдеться в листі.

Далі Ганноха розповідає, як подібні курси допомогли їй самій та її сім\'ї і пропонує дружині Луценка звернутися за допомогу в Центр допомоги алко- і наркозалежним \"Любов\" і познайомитися з унікальною Програмою \"Шлях до щастя твоєї сім\'ї\".

\"Я звертаюся до Вас, Ірино Степанівно, не як до дружини високопосадовця України, а як мати до матері, як жінка до жінки: не треба опускати руки. Станьте для сина і чоловіка силою, що ушляхетнює, зцілює. Дійте. Зробіть крок назустріч своєму щастю. А я і весь наш Центр будемо раді допомогти Вам і вашій сім\'ї\", — звертається пастор до дружини Луценка.

Як відомо, старшого пастора церкви \"Посольство Боже\" Сандея Аделаджу звинувачують в організації заволодіння коштами громадян шляхом шахрайства, здійсненого в особливо великих розмірах.  Кримінальна справа проти Аделаджі була порушена в лютому 2009 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-05-2009 17:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100