20.05.2024 07:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Руслан Князевич розпрощався з «Нашою Україною»

Народний депутат фракції \"Наша Україна — Народна самооборона\" Руслан Князевич у середу оголосив про вихід із партії \"Наша Україна\".

Приводом для такого рішення, за словами Князевича, стала торішня відставка В\'ячеслава Кириленка з посади голови партії, пише \«Комерсант-Україна\».

\"Після того як Кириленко втратив посаду голови партії, особисто я для себе втратив сенс перебування у цій політичній силі\", — сказав він журналістам.

Як відомо, президент Віктор Ющенко змінив Кириленка на посаді голови \"Нашої України\" ще півроку тому, у ході VI партійного з\'їзду. Однак про складання партквитка Князевич оголосив тільки тепер, хоча в квітні вже заявляв про намір вийти з \"НУ\" – тоді пояснюючи це тим, що його і декількох інших членів партії \"намагалися публічно розіпнути, поливали брудом і обзивали останніми словами\".

Новообрана голова ради \"Нашої України\" Віра Ульянченко у суботу, 16 травня, повідомила про можливе повернення в партію депутатів, \"які останнім часом діяли врозріз з партійною лінією\".

\"Ми чітко заявили, що готові до діалогу з кожним, хто захоче повернутися до активної роботи в партії. Думаю, незабаром ми побачимо зміни в діях і поведінці народних депутатів, які прийшли у фракцію за партійною квотою\", — сказала Ульянченко.

Однак знайти депутатів, які бажають відновити зв\'язки з партією, \"Комерсанту\" не вдалося. Зокрема, народний депутат Ольга Герасим’юк (\"НУ-НС\"), яка теж нещодавно вийшла з НУ, заявила газеті: \"У мене були серйозні підстави вийти з \"Нашої України\", і я не розглядаю шляхів повернення\".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-05-2009 8:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100