19.04.2024 18:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тендерна шахрайка Тимошенко відмазала алкоголіка Луценка

Уряд ухвалив рішення про повернення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до виконання своїх службових обов’язків після відсторонення на час службового розслідування інциденту у Франкфуртському аеропорту.

Про відповідне рішення, ухвалене на засіданні Кабміну в середу, заявив міністр культури і туризму Василь Вовкун, повідомляє \"Інтерфакс-Україна\".

\"Це правда, що сьогодні ми вирішували це питання. Вже ухвалено рішення, найближчим часом його буде відкликано з відпустки і він приступить до виконання службових обов\'язків\", — сказав він.

Водночас сам міністр після засідання Кабінету Міністрів заявив журналістам, що вже приступив до виконання обов\'язків.

За його словами, на засіданні в середу уряд заслухав результати службового розслідування щодо інциденту в аеропорту.

\"Я із сьогоднішнього засідання Кабміну, на якому розглядалися результати службового розслідування, приступаю до обов\'язків міністра внутрішніх справ України\", — сказав він, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

При цьому він зазначив, що буде чекати результатів розслідування комісій Верховної Ради та можливого рішення парламенту.

За словами Луценка, уряд не усував його від виконання обов\'язків міністра, а він на прохання прем\'єра Юлії Тимошенко взяв відпустку і тепер її перервав.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-05-2009 13:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100