3.05.2024 21:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У банді Юлії Тимошенко разброд

З кожним днем лінії розколу в БЮТ стають дедалі більш очевидними. І у четвер конфлікт вкотре виплеснувся на поверхню. Перший заступник лідера фракції Андрій Кожем\'якін, який користується особливою довірою в тендерного мафіозі Олександра Турчинова, оголосив збори депутатів БЮТ у зв’язку з сутичкою, яка у нього виникла з депутатом Святославом Олійником.

Якщо справжньою причиною конфлікту є взаємна ворожість, то приводом стало бажання Олійника виступити з трибуни зі зверненням, не узгодженим із Кожем\'якіним.

Намісник Турчинова в парламенті спробував зігнати з трибуни колишнього адвоката Ігоря Коломойського. Після цього Олійник дав інтерв’ю сайту ProUA, де не лише назвав Кожем\'якіна \"солдафоном\", але прямо натякнув, що не вірить в перемогу Тимошенко на виборах президента.

Кожем\'якін текст цієї публікації роздрукував, поширив серед депутатів БЮТ, а після цього оголосив збори з порядком денним: або я, або Олійник.

Тобто Кожем\'якін поставив ультиматум: або Олійника виганяють з фракції, або він подає у відставку з посади першого заступника голови фракції.

Відбулася дискусія, в ході якої Кожем\'якін з подивом довідався, що він не користується у фракції беззаперечним авторитетом.

Прямо на захист Олійника став близький до нього Андрій Портнов.

\"Я повністю поділяю політику Юлії Тимошенко. І тому я голосуватиму за вашу відставку, — заявив Портнов, звертаючись до гебіста Кожем\'якіна у притаманному нахабно-відвертому стилі. — Якщо ж ви поставите питання про мою відставку — то я до цього готовий\".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-05-2009 16:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100