9.05.2024 09:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Черновецький заплатить $20 мільйонний хабар суддям Конституційного Суду

Віце-спікер Верховної ради Микола Томенко заявляє, що команда Леоніда Черновецького готова заплатити 20 мільйонів доларів, щоб купити рішення Конституційного Суду про перенесення дати виборів мера.

Про це він заявив в ефірі каналу \"Сіті\", повідомляє прес-служба Томенка.      

\"Так, дійсно йдуть розмови про те, що команда Черновецького готова заплатити 20 мільйонів доларів за рішення Конституційного Суду про перенесення терміну дати виборів мера\", — сказав Томенко.

Водночас він зазначив, що не вірить в такий варіант розвитку подій.

\"Я не вірю в те, що блок Леоніда Черновецького піде на такий крок, а члени Конституційного Суду погодяться взяти хабар в двадцять мільйонів для прийняття рішення\", — наголосив віце-спікер.

За словами Томенко, у зв\'язку з цим, у столиці вибори мера пройдуть у наступному році.

\"Максимальний термін перебування на посаді міського голови Леоніда Черновецького — 2010 рік. Тому я переконаний, що вибори міського голови відбудуться не пізніше, ніж це заплановано чинним законодавством, весною 2010 року\", — сказав Томенко.  

Як відомо, раніше депутати Київради звернулися до КСУ з проханням офіційно пояснити положення ч.1 ст. 141 Конституції щодо перебування на посаді міських голів, обраних на позачергових виборах.

Блок Черновецького заявляв, що незалежно від того, обраний мер і депутати на чергових виборах чи позачергових, вони повинні перебувати на посаді 4 роки.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-05-2009 14:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100