20.05.2024 06:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Пилипишина відповіли: у вибуху на Лук'янівці винна мерія Черновецького

Шевченківська районна влада не має жодного стосунку до встановлення, утримання чи контролю над кіосками на зупинках столичного транспорту, тому вибух на Лук\'янівці — це провина Київської адміністрації.

Про це заявили у прес-службі Шевченківської РДА у відповідь на опосередковане звинувачення мером Леонідом Черновецьким районної влади в недбалості, результатом якої став вибух в кіоску поблизу метро \"Лук\'янівська\".

\"Розпорядженням КМДА від 22 травня 2000 року за №756 комунальному підприємству \"Київпастранс\" дозволили влаштовувати на зупинках кіоски для продажу квитків. Дозволи на влаштування цих споруд надає Головне управління транспорту за письмовим дорученням заступника голови КМДА\", йдеться в повідомленні прес-служби.

У Шевченківській РДА наголошують, що при \"Київпастрансі\" створена Служба по облаштуванню та утриманню зупинок наземного транспорту \"Київтранссервіс\", яка власне й займається спорудженням кіосків на зупинках.

\"Характерно, що функції контролю за експлуатацією та технічним утриманням цих кіосків також здійснює КП \"Київпастранс\". Тому коли мер говорить, що \"перш за все, слід думати про людей, їх благополуччя та безпеку\", то ці слова він має адресувати самому собі\", йдеться в повідомленні.

Керівництво Шевченківської РДА наголошує, що очевидно Леонід Черновецький звик перекладати всю відповідальність на своїх опонентів, \"причому він не соромиться говорити неправду всупереч свідченням офіційних документів\".

\"Мерія не має морального права звинувачувати районну владу та Віктора Пилипишина у вибуху на Лук\'янівці. Це насамперед провина КМДА та КП \"Київпастранс\", які цілком контролюють мережу кіосків на автобусних, тролейбусних та трамвайних зупинках\", повідомляє прес-служба райради.  

Як відомо, у середу ввечері на вул. Мельникова, 1 стався  вибух газового балона у кіоску, внаслідок чого постраждало 5 осіб.

Згодом Черновецький заявив, що якби районні чиновники думали про благополуччя людей, а не про себе, то ніяких вибухів у Шевченківському районі не було б.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-06-2009 8:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100