20.05.2024 05:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Загинув син Ганни Герман. Фото з місця ДТП

Молодший син \"регіоналки\" Ганни Герман Роман трагічно загинув в ДТП. Трагедія сталася сьогодні вночі.

Це \«Газеті по-українськи\» підтвердив лідер ПР Віктор Янукович. Він сказав, що півгодини тому йому про це розповіла сама Герман.

Нагадаємо, що у Герман двоє синів. Старший — Микола — помічник народного депутат Тараса Чорновола. Він часто супроводжує матір на політичних заходах.

 

За словами свідків, Роман Герман (син “регіоналки” Ганни Герман), який загинув у ДТП, їхав у автівці з нетверезим водієм.

За 400 метрів від місця аварії — ресторанно-готельний комплекс “Батьківська хата”, який належить Михайлу Поплавському, ректору київського національного університету культури і мистецтв.

“Вони там відпочивали, – вказує на ресторан “Батьківська хата” продавець з магазину, що на автозаправній станції. — Виїхали десь між третьою і четвертою ранку. Мабуть, накурені чи наколоті, бо машину носило. Поїхали по зустрічній смузі, потім вискочили на свою і почали розганятись”.

О сьомій ранку на місце пригоди приїжджала Ганна Герман. З автомобіля не виходила. Кажуть, тіло її сина Романа розірвало, голову знайшли під вантажівкою.

Також міліціонери казали, що “тут (на місці ДТП) уже половина Верховної Ради зранку була, всі розпитують”.

Водія 20-річного Максима Зеля відвезли до Ульянівської райлікарні Кіровоградської області. За попередньою інформацією, водій є братом дружини старшого сина Герман. У нього ушкоджені внутрішні органи. Його стан лікарі називають стабільним, середньої тяжкості. Біля входу у відділення — охорона. Нікого не пускають.

Як повідомлялось, аварія за участі молодшого сина народного депутата Ганни Герман сталася 15 червня о 4.00 на 252-у км автодороги Київ-Одеса. Хлопець повертався з відпочинку в Одесі.

 

\"\"

\"\" 

\"\" 

\"\" 

Редакція Sprotiv.org висловлює свої співчуття Ганні Герман.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-06-2009 7:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100