25.04.2024 01:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Богословська: Блок Черновецького і БЮТ створили коаліцію

Рішення, прийняті Київрадою 18 червня, свідчать про те, що незважаючи на публічну критику і взаємні обвинувачення, Блок Леоніда Черновецького і БЮТ створили в Київській міській раді нову коаліцію.

Про це заявила народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська.

\"18 червня Київська міська рада прийняла кілька корупційних рішень, спрямованих на знищення конкурентного бізнес-середовища в столиці. Це рішення по малих архітектурних формах, а також рішення \"Про питання діяльності ритуальної служби в Києві\". Приймалися вони двома найбільшими фракціями — БЮТ і Блоком Черновецького\", — с казала Богословська.

За її словами, Блок Черновецького і БЮТ привселюдно критикують дії один одного, однак варто проаналізувати рішення Київради — і відразу стає зрозуміло, яка реальна коаліція склалася в столиці.

\"Наприклад, рішення по ритуальних послугах було розроблено депутатом Київради від БЮТ Давиденком, а підтримали його і БЮТ, і Блок Черновецкого\", — відзначила Богословська. 

За її словами, ситуація в Київраді ще раз підтверджує, що парламентарії повинні запобігти анархії в системі місцевого самоврядування.

\"Я маю на увазі рішення Конституційного Суду щодо терміну повноважень депутатів і голів рад, обраних на позачергових виборах. Якщо цього не буде зроблено, Київ не позбудеться Черновецкого до 2012 року\", — сказала Богословська.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-06-2009 16:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100