19.05.2024 22:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Акція «Поверни платіжку меру»

Блок Віталія Кличка у Київраді вимагає від Шевченківського райсуду Києва зупинити дію розпоряджень КМДА, що встановлюють підвищення тарифів на холодне, гаряче водопостачання водовідвід та опалення для населення з 1 червня.

Про це йдеться в повідомлення прес-служби Блоку.  

За словами Віталія Кличка, по-перше, нові тарифи — економічно необґрунтовані, і саме це має довести суд, до того ж збільшення тарифів вдарить по кишенях найбільш вразливих верств населення.

По-друге, як відзначив лідер Блоку, Київрада так і не спромоглась створити виконавчий орган, до повноважень якого належить встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Крім того, в Києві досі не визначені надавачі комунальних послуг, з якими Київрада має погоджувати тарифи.

\"Кияни не повинні бачити квитанції з космічними цифрами, вони не повинні й надалі підкорятися немічній владі. Ми не дозволимо владі в часи світової економічної кризи необґрунтовано піднімати тарифи та обкладати киян новою даниною\", наголосив Кличко.

Він додав, що саме тому його команда йде до суду, а киянам пропонує на знак протесту розпочати  акцію \"Поверни платіжку меру\".

Лідер Блоку Кличка нагадав, що попередні розпорядження мерії про підвищення тарифів на послуги ЖКГ були зупинені судом за його позовом.

Як відомо, з 1 червня у столиці діють нові тарифи на послуги житлово-комунального господарства. За словами першого заступника мера Анатолія Голубченка, це перший етап \"поетапного приведення тарифів до економічно-обгрунтованих\". З 1 червня компослуги подорожчали на 50%, платіжки з новою сумою до сплати жителі столиці отримають з 1 липня.   

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-06-2009 7:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100