19.05.2024 19:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Карпачова повідомила про переломи ребер та перелом ноги у селянина вбитого нардепом — бютівцем Лозинським

Тіло загиблого чоловіка на Кіровоградщині, у можливій причетності до вбивства якого підозрюється член БЮТ Віктор Лозинський, вже віддали матері після експертизи у Києві.

Про це журналістам у середу повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова.

\"Учора матері було віддано тіло цієї людини, яка була вбита. За даними прокуратури, його було доставлено абсолютно роздягненим на судово-медичну експертизу зі слідами від наручників\", — розповіла Карпачова.

\"Людина має переломи ребер та перелом ноги — і експертиза це довела\", — наголосила омбудсман.

Водночас Карпачова порадила дочекатися результатів розслідування з цього приводу і закликала \"не робити з цього виключно політичну справу\".

Також, за словами омбудсмана, вона порекомендувала депутатам створити тимчасову спеціальну комісію для розслідування обставин інциденту.

Як відомо, 16 червня у Голованівському районі Кіровоградської області внаслідок сутички з членом БЮТ нардепом Лозинським, Голованівським районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником Голованівського райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув чоловік 1954 року народження.

Учасники інциденту брешуть, що запідозрили у загиблому браконьєра, причетність до вбивства вони заперечують.

Водночас у вівторок з\'явилася інформація про те, що на тілі загиблого нарахували 9 вогнепальних поранень, переломи ребер та інші травми.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-06-2009 13:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100