19.05.2024 22:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вбитий бандою бютівця Лозинського селянин помер у полі, а не в лікарні — висновок судмедексперта

Житель Кіровоградської області Валерій Олійник, в причетності до вбивства якого підозрюється член фракції БЮТ Віктор Лозинський, був знайдений мертвим у полі.

Про це йдеться в медичному висновку про смерть, який видало Кіровоградське обласне бюро судмедекспертизи, пише газета \"Факти\".

\"Смерть настала внаслідок нападу з метою вбивства чи нанесення ушкоджень ... Громадянин Олійник знайдений мертвим у полі біля смт. Голованівськ\", — написано у висновку.

Раніше офіційно заявлялося, що постраждалий помер у лікарні через дві години після госпіталізації. У самій же лікарні неофіційно журналістам підтверджували, що до них було доставлено труп.

Також у довідці вказана причина смерті — \"гостра втрата крові, викликана численними вогнепальними пораненнями нижніх кінцівок\".

Депутат Лозинський стверджує, що загиблий сам під час бійки поранив себе з вогнепальної зброї, однак видання вважає малоймовірним, що Олійник розстріляв себе кількома пострілами.

На тілі Олійника були виявлені 9 вогнепальних поранень, а також кілька переломів.

Як відомо, учасники інциденту, внаслідок якого загинув Олійник, прокурор Голованівського району Євген Горбенко, а також начальник райвідділу міліції Голованівського району Михайло Ковальський звільнені з займаних посад.

У свою чергу депутат Лозинський звернувся до генпрокурора з проханням внести на розгляд Верховної Ради подання про позбавлення його депутатської недоторканності.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-06-2009 13:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100