8.05.2024 07:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко крокує до воєнного комунізму

Тимошенко хоче заборонити стихійну торгівлю в селах

Кабінет міністрів пропонує Верховній раді заборонити стихійну торгівлю в селах і селищах.

Про це сказано в законопроекті № 4629, зареєстрованому в Раді 10 червня, повідомляє агентство \"Українські новини\".

Цим законопроектом пропонується внести зміни до статті 160 Кодексу про адміністративні правопорушення.

У пояснювальній записці зазначається, що в результаті стихійної торгівлі в селах і селищах у не встановлених для цього місцях з\'являється велика кількість побутових відходів, які потрібно прибирати й вивозити.

\"У зв\'язку з тим, що проблема вивозу побутових відходів у сільській місцевості стоїть дуже гостро, одним із заходів забезпечення чистоти передбачається заборона на торгівлю з рук у не встановлених для цього місцях не тільки в містах, але й в інших населених пунктах\", — сказано в записці.

Зокрема, проектом пропонується визначити, що торгівля не тільки в містах, але й в інших населених пунктах з рук на вулицях, площах, у дворах, під\'їздах, скверах й в інших не встановлених місцях спричиняє відповідальність у вигляді штрафу від 1 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17-119 гривень) з конфіскацією предметів торгівлі.

Автори законопроекту непереконливо виправдовуються що його прийняття буде сприяти більш відповідальному ставленню жителів сіл і селищ до прибирання створених ними відходів.

Слід сказати що Уряд Тимошенко вже провів серйозну підготовчу роботу для перебрання всіх ринків України під свій контроль. В багатьох містах вже побудовані так звані \"оптові сільськогосподарські ринки\", на які однак ніхто не поспішає — той сам мафіозний контроль, тільки лояльний до Тимошенко. Ця тенденція заставляють серйозно відноситися до слухів що найавторитетнішими для Тимошенко посібниками по керуванню державою є твори Леніна і Сталіна. У всякому разі більшовикам вдалося закріпитися при владі у Москві та Петрограді лише тоді, коли вони під гаслом боротьби із спекулянтами ліквідували вільну торгівлю продуктами харчування.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-06-2009 10:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100