17.05.2024 14:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

БЮТ почав травлю заступника генерального прокурора Рената Кузьміна

На цьому тижні в Раді може бути створена чергова тимчасова слідча комісія , що вивчить діяльність заступника генерального прокурора Рената Кузьміна.

Про це пишуть \"Экономические известия\" з посиланням на свої джерела.

За словами співрозмовника, це — хід у відповідь з боку Онопенка на обшук в офісі першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука.

\"Створення ТСК по Ренату Кузьміну — логічне продовження боротьби, що розгорнулася в судовій системі в останні тижні. Головна мета боротьби — тиск на голову Верховного суду України (ВСУ) Василя Онопенка, аж до усунення його з посади\", — пише видання.

\"За цією ініціативою цілком можуть стояти глава профільного парламентського комітету Сергій Ківалов (Партія регіонів), а також, з негласного схвалення Юлії Тимошенко,— бютівець-юрист Андрій Портнов і Віктор Медведчук\", — говориться в матеріалі.

Як відомо, минулого тижня серйозні проблеми з прокуратурою виникли в керівника служби глави ВСУ Миколи Мельника і першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука, зятя Василя Онопенка, відповідально заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін підійшов і до справи про полювання на людей нардепа з БЮТ Лозінського. Раніше проблеми виникали й в інших близьких до Онопенка людей, у тому числі — окремих суддів, що підтримують позицію голови ВСУ.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-07-2009 20:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100