20.05.2024 14:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Псих Нестор Шуфрич ударив по обличчю Сергія Льовочкіна

Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич ударив по обличчю свого однопартійця Сергія Льовочкіна.

Про це пише газета \«Сегодня\».

За інформацією видання, інцидент стався десь о 17.40 у кінотеатрі \"Зоряний\" біля ресторану, розташованого на першому поверсі.

У середу в \"Зоряному\" проходило засідання фракції Партії Регіонів. Під час засідання Віктор Янукович дорікнув Шуфричу в тім, що той не супроводжував його в цей вівторок під час перебування в Керчі, яка є його округом.

Після докорів Януковича слово взяв Шуфрич і пояснив свою відсутність тим, що попросту не знав про поїздку. \"Мені нічого не повідомили. Учора зранку я блокував трибуну Ради, а з 2 до 6 години брав участь у засіданні комісії з Луценком\". Поставити його до відома про поїздку Януковича в Керч, на думку Шуфрича, мав найближчий помічник Януковича Сергій Льовочкін, пише газета.

Шуфрич заявив, що Льовочкін цього не зробив, щоб попросту його підставити. У свою чергу Льовочкін висловив здивування тим, чому він має повідомляти Шуфричу про графік поїздок Януковича — уся потрібна інформація є на сайті.

Коли депутати вийшли з засідання, біля ресторану \"Шуфрич обернувся і помітивши Льовочкіна, кинув йому: \"Я давно тобі хотів сказати...\"... і не договоривши до кінця фразу, ударив Льовочкіна кулаком в обличчя. Той відкинувся до стіни і став по ній сповзати. Бійка не вийшла, тому що підбігли регіонали, серед яких був Ельбрус Тедеєв, їх розняли\", — пише видання.

Шуфрич належить до протимошенківського крила Партії Регіонів, що виступає за коаліцію з БЮТ. У той же час Сергій Льовочкін разом депутатом-регіоналом Юрієм Бойком близький до глави Росукренерго Дмитра Фірташа.

Нестор Шуфрич наприкінці минулого року ударив свого бізнес-партнера екс-міністра транспорту Миколу Рудьковського. Той написав заяву в міліцію. Рік тому Шуфрич мав битися на дуелі з Валерієм Гелетеєм, начальником Управління держохорони. Але останній від дуелі, зрештою, відмовився.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-07-2009 17:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100