20.05.2024 11:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Володимир Путін збрехав Баракові Обамі про Україну

Міжнародною спільнотою ще не забуто історії, коли Володимир Путін під час зустрічі з попереднім Президентом США Джорджем Бушем заявив тому, що такої держави, як Україна, мовояв, не існує. І от новий казус. Як повідомив заступник керівника уряду Росії Юрій Ушаков, 7 липня поточного року Президент США Барак Обама під час зустрічі з прем’єр-міністром Російської Федерації Володимиром Путіним «пообіцяв урахувати особливості відносин Москви з Грузією, Україною і загалом державами після радянського простору».

За його словами, обидва керівники говорили про те, наскільки Грузія, Україна і весь після радянський простір важливі для Росії. При цьому, додав речник уряду Російської Федерації, Володимир Путін виклав Баракові Обамі підходи Росії до відносин з Україною з акцентом на те, що ця країна, де, як він сказав, «живе 17 мільйонів росіян, дуже важлива для Росії». Як сказав далі Юрій Ушаков, «Путін подав деякі інші аргументи, які допомогли Обамі краще зрозуміти ситуацію».

Володимир Путін збрехав Баракові Обамі: згідно з останнім переписом населення (2001 р.) в Україні проживає не 17 мільйонів росіян, а 17 відсотків від усієї кількості національного складу українських громадян. А це не 17 млн., а трохи більше 8 млн.

Чи знайдеться хтось із помічників Президента США Барака Обами, який пояснить йому, що Володимир Путін елементарно йому збрехав. То чого ж варті інші аргументи російського чільника?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-07-2009 14:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100