28.04.2024 09:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Лозинському дали втекти люди з уряду, СБУ, МВС

Член фракції \"НУ-НС\" Анатолій Гриценко вважає, що у справі екс-депутата від БЮТ Віктора Лозинського має йти мова про відповідальність вищих посадових осіб.

Про це він заявив в ефірі програми \"Шустер live\" у п\'ятницю ввечері.

\"Ці нелюди... двох вже затримали, але третьому дали втекти. І дали втекти не кіровоградські чиновники, а київські\", — зазначив Гриценко.

\"Я не здивуюся, якщо давали втекти, і ми згодом дізнаємося, люди, які сидять і в уряді, і в керівництві СБУ, і МВС, і прокуратури\", — заявив депутат.

Потім, зауважив Гриценко, \"президент розводить руками і каже, ну що ж таке треба якось затримати\".

\"Вибачте, це повна імпотенція влади. Коли влада хоче тримати когось під контролем, вона не дивиться на закон, вона прослуховує, слідкує\", — обурився депутат.

\"А тут всі згадали про закон і про процедуру. І дали втекти людині, яка б мала сісти пожиттєво. Тут треба вести мову про відповідальність вищих посадових осіб\", — заявив Гриценко.

При цьому він зауважив, що якби він був на місці президента Віктора Ющенка – \"голови полетіли б з СБУ, з МВС і з прокуратури за такі речі\".

\"І ніяким законом би не прикрились. А зараз спробуйте ще знайти (Лозинського, якого оголошено в розшук). Найстрашніше – це те, що ніхто ще не відповів, і немає впевненості, що хтось відповість. У цьому проблема\", — додав депутат.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-07-2009 20:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100