20.05.2024 08:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ксенія Ляпіна заявляє, що сьогодні "ВО «Батьківщина» широко гуляє на бюджетні кошти

Сьогодні на онлайн-конференції на сайті \"Майдан\" народний депутат України пані Ксенія Ляпіна на питання: \"Пані Ксенія, хто, на Вашу думку, є основним спонсором сьогоднішнього ювілейного зібрання партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»?\" дала наступну відповідь:

\"Оскільки сьогодні вирує криза, бізнес не схильний виділяти кошти на піар-діяльність окремих політиків. Лише у випадку, коли така діяльність приносить їм прямий доход. Що може бути зараз джерелом такого доходу? Можу припустити, що тільки державний бюджет України (тобто кошти платників податків). Хоч бюджет сьогодні і проблемний, але саме Уряд управляє їм. Така логіка наводить на думку, що саме бюджет України прямо або опосередковано може бути спонсором БЮТ на проведення помпезного заходу.\"

 

Довідка.

В заході беруть участь більше 6 тис. членів \"Батьківщини\" зі всієї країни — приблизно по 300 чоловік з кожної області.

За інформацією \"Дела\", вартість транспортування та харчування учасників заходу розрахована в середньому, виходячи з 200 грн. на людину.

У той же час добова оренда окремого павільйону (10 тис. кв. М) у Міжнародному виставковому центрі зазвичай коштує близько 30 тис. євро. Плюс до цього спонсори \"Батьківщини\" повинні орендувати 8 тис. стільців. Їх встановлюють у павільйоні за тарифом 14 грн. за штуку.

При цьому джерела газети, знайомі з організацією таких заходів, відзначають, що найбільші витрати йдуть на оренду і монтаж світлового, звукового обладнання та встановлення масштабної сцени, які БЮТ замовляє у спеціалізованих фірм.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-07-2009 10:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100