20.05.2024 05:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

БЮТ здійснює рейдерську атаку на телеканал «Інтер»

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила про намір звернутися до міжнародних правозахисних організацій із закликом допомогти не допустити тиску влади на медіа, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

\"Дуже тривожним є той факт, що Тимчасову слідчу комісію з питань розслідування обставин смерті Плужнікова та заволодіння невідомими особами його власністю, акціями телекомпанії \"Інтер\" БЮТ намагається використати як механізм політичного тиску на найбільш рейтинговий в Україні телеканал\", — зазначила вона.

\"БЮТ і сама Юлія Тимошенко своїми діями і висловлюваннями не раз доводили, що у них одна мета – повний контроль над \"Інтером\", особливо – перед президентськими виборами\", — вважає депутат.

\"Те, як сьогодні члени БЮТ разом з комуністами поспіхом сфабрикували нібито висновки парламентської комісії, ще раз підтверджує: вони не зупиняться ні перед чим. БЮТ буде намагатися застосувати до \"Інтера\" рейдерську атаку\", — заявила Герман.

Вона зазначила, що, як голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації, вона \"змушена звернутися до міжнародних правозахисних організацій із закликом допомогти захистити українські медіа від рейдерських атак влади, зберегти свободу слова в Україні і нагадати політикам найважливіші принципи та засади демократії\".

Як відомо, колишній власник \"Інтера\" Плужніков, який володів 71% акцій телеканалу, помер у червні 2005 року.

Незабаром після цього його вдова продала 61% компанії нинішньому першому заступнику голови Служби безпеки України Валерію Хорошковському.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-07-2009 15:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100