20.05.2024 06:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко влаштувала коридор для виїзду Лозінського за кордон

Тимошенко влаштувала коридор для виїзду Лозинського за кордон. Таке припущення висловив народний депутат, член Політради «Нашої України» Микола Кульчинський.

«Коли Лозінський склав повноваження народного депутата і Тимошенко оголосила, що саме на її прохання він це зробив, я не виключаю, що Тимошенко влаштувала йому коридор для виїзду за кордон, — говорить Кульчинський. – Це спроба затягти справу».

За його словами, Верховна Рада повинна була створити слідчу комісію з розслідування справи по звинуваченню Лозинського у вмисному вбивстві і ініціювати створення такої комісії повинна була фракція БЮТ та й сама Юлія Тимошенко.

«Тимошенко, коли частина депутатів минулого скликання перейшла до «регіонів», переконувала у тому, що вона несе відповідальність за кожну людину, за кожного члена своєї команди. Отже вона в першу чергу мала б спонукати фракцію до того, щоб подати проект створення тимчасової слідчої комісії», — переконаний народний депутат.

«Президент взяв під контроль розслідування справи по Лозінському тому, що він знає, якими зв’язками обростає кожен народний депутат. Віктор Андрійович робить це для того, щоб відсікти будь-який тиск, який може чинитися на Генпрокуратуру, на правоохоронні органи», — вважає політик.

Кульчинський переконаний, що цей випадок стане приводом для народних обранців поводитися в рамках закону і рамках прийнятої загальнолюдської етики.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-07-2009 20:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100