20.05.2024 09:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Объявление войны

Не скрою – у меня уже не раз появлялось отчаянное желание закрыть все комментарии на Правде. Потому что порой нет сил их читать. Я не люблю и всегда жестко баню тех, кто пишет что-то типа \"автор козел исполняет заказ\". И впредь обещаю это делать.

Другое дело – содержательная критика. Например – автор не прав, потому что в таком-то году депутаты приняли поправку к статье такой-то, а поэтому... Такие комменты всегда приветствуются и помогают нам исправить ошибки, больше знать о предмете.

Увы – к моему огромному сожалению, комментарии под статьями и новостями порой превращаются в перепалку с матами, на тему, которая вообще не имеет отношения к обсуждаемому тексту. Надеюсь, вы нас простите – все мы не в состоянии вычистить комментарии от этих \"злобных карликов\". Но будем стараться.

Однако больше всего меня бесит организованная кампания по поддержке имиджа госпожи Тимошенко. Сережа Лещенко уже приводил примеры организованного \"одобрямса\".

Другие штабы тоже работают – в бытность Балоги у руля секретариата президента, в штабе НУНС и ЕЦ работали организованные бригады. Мы это наблюдали. Сейчас очень активно занялись кандидатом Яценюком. И это – тоже искусственно организовано.

Но именно БЮТ отличается масштабностью и цинизмом, который превращает саму идею комментариев в фарс и мусорку. По этим комментариям уже давно нельзя судить – хорошая статья или плохая, правильно ли сделал лидер такой-то, заявив о том-то...

Ниже я приведу несколько примеров штабной работы БЮТ. И все это – маленькая капелька в мутном океане комментаторов от Тимошенко.

Именно от Тимошенко. Потому что именно ее окружение допускает такие черные игры со всеми читателями украинского Интернета. Игры, искажающие реальность, зомбирующие мозги, одурманивающие. Они пишут из всех регионов страны, создавая сомнительную массовую поддержку своему лидеру.

И этому надо положить конец.

Пока мы не можем технически вывести штабных комментаторов на чистую воду. И, пожалуй, всегда будут проблемы с тем, чтобы перекрыть для таких людей доступ для писательства пасквилей и панегириков.

Единственно, что я могу сделать – говорить об этом постоянно. Усложнять задачу для безумных исполнителей горе-технологов от БЮТ.

Я ОБЪЯВЛЯЮ ВАМ ВОЙНУ.

Итак, порция номер один. Здесь, в основном, собраны комментарии после статьи Тимошенко сховала пазурі і замінила мангуста на саламандр.

Провайдер volia.net. Пишет один человек.

Жовтень_
17.07.09 13:48 ___ІчбатТреба не ховати пазурі, а нещадно наводити порядок в країні. Абсолютно з вами згоден. Без суворо регламентованих правил і дисципліни порядку не буде.

Марлен_
16.07.09 22:43 ___КМСЯк огидно це все читати. Фу.: (Цілком поділяю вашу огиду від прочитаного. Що вчорашня стаття авторки, що сьогоднішня – чтиво хоч і пікантне, але зовсім не придатне для вживання через свою неприкриту заангажованість.

-USSR-
16.07.09 22:33 ___Йолга Коли немає що сказати по суті, краще не відкривай рота. Так збережеш репутацію не зовсім недотумкуватої людини.

-USSR-
Ніколи в житті не повірю, що для Тимошенко могли написати таку неоднозначну промову. Провокація очевидна – хтось дуже постарався, але занадто вже грубо виконав роботу. Папір стерпить, а думаючий читач ще раз переконається, джинса процвітає, і чим ближче до виборів, тим більше.

Жовтень_
16.07.09 17:16 ___Kolechkin Який сенс пекредавати для публікації ТАКЕ? Це швидше звичайна провокація, коли журналюги-запроданці намагаються сфабриковані плітки втюхати в якості скандального чтива – правий 16.07.09 17:17 ___Томкет

Бастилія
Можна довго й нудно робити семантико-стилістичний аналіз тексту, який готували для Тимошенко, можна шукати слабкі місця чи експресію та аналізувати їх із залученням різнопланових психологічних аспектів, але Тимошенко виголосила тільки те, що вважала за потрібне. Зрештою сталося так, що опонетам більше немає до чого присікатися, як до суперечливої, на їхній погляд аналогії щодо саламандр. Значить, виступ вдався.

Марлен_
Питання моралі: наскільки етичним є публікація в інеті матеріалів, які нахабно спіонерили зі столу президії? По-моєму, це виглядає не дуже гарно. Хто як гадає?

Ентузіаст-ка
А пані авторка не могла б викласти матеріали, які готують для виступів Януковича? Дуже кортить побачити текст з усіма отими \"прибамбасами\" – комами, наголосами... Бо наведене посилання не зовсім вдовольє інтерес – дуже скромно, навіть нецікаво.

Дапринда
16.07.09 23:02___suspiria Ви хоч слово з того, що так завзято смакує Ніколаєнко, в промові Тимошенко чули? Ні, бо нічого подібного не було. Хто до базарного рівня опускається, так це ви зв своїм обмеженим лексиконом.

Чернигов.

LKJ
Маючи гарного керывника, краъна подолаэ кризу з найменшими втратами

qaqa
Якщо Ющ залишиться президентом (що мало вірогідно), такими темпами нас відкине на всі 25 років

КнязЪ
Тимошенко вже робить все від неї можливе, щоб якось полегшити життя народу у кризовий період

BMX
Україна поступово піднімається від кризи. Але ми за це повинні дякувати не президенту, а прем\'єру.

К новости Янукович дивився на бійки в Раді по телевізору

SeGrey
Такому \"лідеру\" тільки і давати якісь повноваження. Тоді нашій країні точно прийде кінець

qaqa
Якщо б він хотів би справити на народ враження лідера, то він би припинив той безлад, що чинить його партія

КнязЪ
Янукович ще раз підтвердив свою нездатність не тільки керувати країною, а й приборкати власну партію

RNL
Його депутати влаштовують бійки, а він сидить і спокійно дивиться на все це

Винница. ОДНА любительница Тимошенко. Обратите внимание, что последние 3 вариации коммента на одну и ту же тему записаны всего в течении 4 минут!

Irysik
Тимошенко лучшая и это признают все страны... она имеет авторитет и уважение политиков. всего мира...:))

Mariane
Тимошенко старается как может... ей не надо ни какого рейтинга... она работает для людей, а не пиара...:))

12:46:43
Merlin_Monro

Тимошенко развивает экономику нашей страны, как может... и все благодаря ее силе характера и выдержки... ведь она сама справляется со всеми проблемами страны...:))

12:45:14
Mariane

Тимошенко старается как может... если б ей не мешали то, тогда она бы достигла и большего уровня для нашей страны...:))

12:42:42
Irysik

Тимошенко все успевает и все делает во время... она всегда сдерживает свои обещания...:))

А вот еще перлы. Любителям Тимошенко посвящается!

Не згадала Януковича, не згадала Ющенка, не згадала жодного кандидата, жодного опонента. Це не її тактика. Це тактика слабких – критика та звинувачення. Їй було про що розказати людям.

В таких умовах, в яких працює Юля не помішало б і пазурі випустити і вдатися до певних залякувань опонентів, адже іншими способами навести їх на шлях конструктивного діалогу – просто неможливо

Такою командою, яку має Тимошенко може похвалитися не кожен політик. Її лави не рідшають, бо партія тримає свої позиції.

Ні, коса не німб, її святість в її вчинках і в бажанні і умінні вивести країну на якісно Новий рівень і вона це зробить, з командою відданих та професійних людей.

Тимошенко і не збиралась їх показувати! Кому прийшла така ідея, не згозуміло! Всім відомо, що Голова Уряду завжди політично коректно поводить виступи. Це все брудні наклепи!

Тимошенко будет нашим Президентом... и тогда у нас все изменится к лучшему... экономика будет не просто развиваться а еще и процветать...:))

Тимошенко один з небагатьох політиків, яка вміє своїми словами дійсно донести до людей істину!

Юля – одна з добросовісних кандидатів на посаду Президента, вона сама відповідальна перед народом.

И последний на сегодня

Камноедов
если бы не Тимошенко, то нас бы отбросило на все 15 лет назад...

ЖДУ ОТ ВАС РЕКОМЕНДАЦИИ И ПОЖЕЛАНИЯ – ДАВАЙТЕ ВМЕСТЕ ПОБОРЕМ ЭТО УРОДИЩЕ.

 

Олена Притула, Українська правда  

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-07-2009 13:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100