20.05.2024 11:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Клан Черновецького встановив монополію на ритуальні послуги

Надання ритуальних послуг у столиці \"є виключною компетенцією комунальних підприємств\".

Про це йдеться у рішенні Київради \"Про питання діяльності ритуальної служби Києва\", опублікованому у муніципальній газеті \"Хрещатик\".

Згідно з документом, надання окремих ритуальних послуг може здійснюватися суб\'єктами господарювання інших форм власності \"за договорами, укладеними з ритуальною службою, на період роботи тимчасової контрольної комісії та визначення такого переліку встановити мораторій на підписання комунальними підприємствами будь-яких договорів з цих питань\".

Згідно з документом, рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Як відомо, рішення \"Про питання діяльності ритуальної служби Києва\" Київрада прийняла 18 червня. За нього проголосували 84 з 117 присутніх в залі депутатів.

Тоді ж було створено Комісію з вивчення ситуації, що склалась в сфері надання ритуальних послуг у Києві.

Комунальні підприємства з надання ритуальних послуг (\"Підрядне спеціалізоване ремонтно-будівельне управління\", Київське комунальне автотранспортне підприємство №2737, Комунальне підприємство з переробки нерудних будівельних матеріалів Головного управління ритуальних послуг КМДА) перебувають у скрутному матеріальному становищі.

Це пояснюється відсутністю замовлень від Спецкомбінату на виготовлення ритуальної продукції та надання послуг через надання переваги суб\'єктам господарювання не комунальної форми власності шляхом укладання з ними відповідних договорів.

Тому, на переконання столичних депутатів, встановлення мораторію на період роботи тимчасової комісії є необхідним заходом.

24 червня Антимонопольний комітет України заявив, що офіційно рекомендує Київській міській раді утриматися від введення в дію прийнятого 18 червня рішення, яким передбачалося визначити, що надання ритуальних послуг є виключною компетенцією комунальних підприємств.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-07-2009 10:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100