20.05.2024 13:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дніпропетровські журналісти на чолі з Шиловою голодують, шукаючи в Ющенка захисту

Колектив Дніпропетровської обласної держтелерадіокомпанії продовжує голодування на знак протесту проти звільнення гендиректора компанії Вікторії Шилової та тиску на канал з боку губернатора Віктора Бондаря.

Про це сама Шилова повідомила \«Телекритиці\».

Як відомо, 6 липня мери міст і керівників районів Дніпропетровської області направили прем\'єр-міністру Юлії Тимошенко лист із проханням звільнити Шилову з посади директора обласної державної телерадіокомпанії, яка нібито \"цілеспрямовано спотворює факти, що у результаті підривають авторитет державної влади в очах населення регіону\".

21 липня журналісти Дніпропетровської ОДТРК розпочали безстрокове голодування. Серед вимог голодувальників – зустріч із президентом Віктором Ющенком, який, на їхню думку, як гарант Конституції має \"захистити свободу слова\".

Того ж дня прес-секретар президента Ірина Ванникова повідомила, що Ющенко закликав журналістів припинити голодування, а директора Дніпропетровської ОДТРК – не втягувати журналістів у вирішення господарських питань.

Між тим, на думку Шилової, президент неналежним чином поінформований про ситуацію на каналі і журналісти й далі наполягатимуть на приїзді представника глави держави.

\"Ірина Ванникова каже, що я прикриваюсь колективом. Але як я можу прикриватись колективом, якщо колектив без мене розпочав голодування? І я лише приєдналась до нього!\", — сказала вона у коментарі \"Телекритиці\".

\"Ми продовжимо голодувати, нехай приїжджає представник президента\", — додала Шилова.

Вона повідомила, що одну людину з голодувальників вже госпіталізовано через кровотечу – є підозра на виразку шлунку.

\"Я говорю, щоб ті, хто має проблеми зі здоров\'ям, не брали участі в голодуванні. Але вони мене не слухають\", — виправдовується Шилова.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-07-2009 16:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100