20.05.2024 10:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мирослава Гонгадзе: Пукач спробує перекласти вину на небіжчиків

Мирослава Гонгадзе припускає, що підозрюваний у вбивстві її чоловіка Георгія Гонгадзе — Олексій Пукач спробує перекласти свою вину на небіжчиків.

Про це повідомила представник вдови журналіста Валентина Теліченко.

На думку Мирослави Гонгадзе, затримання Пукача — важливий крок, але ще не гарантія того, що всі замовники злочину будуть викрити.

\"На жаль, слідство обмежилося останнім часом очікуваннями Пукача і не працювало у цьому напрямку. І я не бачу серйозних результатів по записам Мельниченка. Крім того, розумію, що Пукач спробує максимально зменшити свою провину, свою участь\", — сказала вона.

\"Я підозрюю, що Пукач намагатиметься перекласти вину на небіжчиків — Фере, Дагаєва, Кравченка (Едуард Фере — генерал-полковник МВС, помер у червні після шестирічного перебування в комі; Юрій Дагаєв — генерал-полковник МВС, раптово помер у клініці в Австрії)\", — зазначила Мирослава Гонгадзе.

\"А це означає, що ще дуже багато чого треба зробити, і дуже хотілося б, щоб слідство змогло ефективно попрацювати з тим, щоб просунутися у розслідуванні. На жаль, арешт Пукача — це ще зовсім не гарантія того, що будуть покарані всі замовники та організатори \", — сказала Гонгадзе, яку цитує Теліченко.

Як відомо, раніше заступник голови СБУ Василь Грицак повідомив, що Пукач назвав замовників убивства Георгія Гонгадзе.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-07-2009 7:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100