20.05.2024 10:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Відповідь пану rumata2

Пане rumata2!

Ви до мого невеличкого повідомлення про хід листування з Генеральною прокуратурою написали наступний коментар.

rumata2 _ 26.07.2009 08:16

Автору. Как всегда антитимошенковская риторика.И судя по действиям, это уже работа. (запросы в прокуратуру, переписка и т.д.).Автор не просто ведет свой блог на УП, но и занимается антитимошенковской, антиправительственной работой на профессиональном уровне.Вопрос.Кто платит за все.Вряд ли Ющенко и его команда.У них на себя нет денег.А вот спонсоры нашего президента, например Фирташ и К, вполне.Хотя это не важно, всех противников ЮВТ, можно убыло видеть на Интере.

Я думаю Тимошенко надо занятся Кушнаруком, покопатся в его биографии и где будет сам Кушнарук.

Вважаю доцільним відповісти на нього окремим блогом, притому що вже неодноразово пояснював причини моєї критики на адресу пані Тимошенко та БЮТ.

Але спочатку попросив би бути уважнішим, і хоча б моє прізвище вказувати правильно.

А зараз безпосередньо щодо Вашого коментарю.

По-перше, вдячний за Ваше визнання факту, що я веду свій блог на професійному рівні. Ваші БЮТівські штабісти саме це постійно як раз і роблять спроби заперечити.

По-друге, я ніколи не приховував свого негативно ставлення до Тимошенко, бо вважаю її вкрай цинічною та аморальною особою, яка готова на будь-який злочин, в тому числі і державний, заради власного збагачення та абсолютної влади для себе. Я також неодноразово критично висловлювався і щодо БЮТу, бо під політичною вивіскою цього \"політичного\" об\'єднання насправді ховається гарно структуроване угруповання, що має всі ознаки кримінального. Головна мета діяльності його членів – отримання контролю над всіма гілками влади заради забезпечення власного збагачення за рахунок української держави та українських громадян. Як показує досвід, не тільки нехтуванням правами громадян, кримінальним рейдерством, захопленням державних установ, незаконним впливом на суддів та працівників правоохоронних органів, привласненням десятків та навіть сотень тисяч гектарів землі, незаконним використанням та і просто відвертим розкраданням мільярдів гривень бюджетних коштів, але навіть вбивством, члени цього угруповання не гребують. При цьому вони неодноразово намагалися не допустити незалежне розслідування та притягнення до кримінальної відповідальності своїх членів, за дії, що мають ознаки кримінальних.

До речі слід нагадати, напередодні позачергових парламентських виборів, пані Тимошенко публічно заявляла, що особисто формувала передвиборний список свого блоку і несе особисту відповідальність за кожного його члена.

По-третє, що стосується Вашого звинувачення мене в антиурядовій діяльності. Прошу бути більш коректним при використані сталих термінів. Я критикую не уряд як державну інституцію, а конкретний склад уряду Тимошенко, який відрізняється жахливою непрофесійністю та надзвичайною, навіть для сучасної України, корумпованістю.

Виходячи саме з цих міркувань я неодноразово підкреслював, що ставлю на меті зробити все від мене залежне, щоб остаточно знешкодити БЮТівське угруповання та притягнути його ватажків до кримінальної відповідальності. І бачу в цьому свій громадянський обов\'язок, який не потребує оплати від будь-кого.

Крім того не можу не відзначити, що в своєму блозі я торкаюсь значно більш широкого кола проблем ніж аналіз діяльності БЮТ та його керівництва, тому прошу зважати на це.

P.S.

Окреме прохання до БЮТівських штабістів.

Прошу уважніше вчитуватись в зміст моїх статей та не примушувати мене повторюватись, пояснюючи причини, які спонукають до ведення цього блогу та вибору тем, які висвітлюю в ньому.

Крім того звертаюсь до керівництва БЮТівського штабу. Якщо є бажання сперечатись та заперечувати мені з приводу того, про що я пишу, то попросив би дискутувати у відкриту, не змушуючи своїх штабних шавок, що укриваються за ніками, виплескувати купу бруду на мене та всіх тих, хто незгодний з діяльністю пані Тимошенко та БЮТ.

Використовую не дуже поважний для будь-кого термін \"шавка\", бо переконаний, що громадянам, які вважають себе самодостатніми особистостями, і які мають певні погляди та підтримують ту чи іншу політичну силу, не має потреби приховувати свої справжні прізвища за ніками та пов\'язаність з тією чи іншої політичною силою.

Я в черговий раз пропоную особам, що пов\'язані з БЮТ, публічну дискусію та обговорення всіх тез, які висвітлюю у себе в блозі.

Відмова від відкритої полеміки та використання штабних лайнометальників не робить честі будь-яким партійним діячам та штабам, у тому числі БЮТівському, хоча і в -цятий раз доводить, справжні морально-етичні принципи, які вони сповідують.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-07-2009 18:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100