20.05.2024 15:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Яценюк вважає Путіна рятівником Росії

Лідер Фронту змін Арсеній Яценюк в інтерв`ю виданню Корреспондент відповів на питання, чи готовий він стати українським Путіним.

\"У нього (Володимира Путіна — Ред.) була нелегка історія після єльцинської Росії. Йому дісталося у спадок: чиста клановість і олігархія; загублене управління країною; відсутність місця Росії у зовнішній системі координат. І ще Чечня, внутрішні конфлікти, військові дії, сепаратизм, злочинність, безлад\", — заявив виданню Яценюк.

За його словами, він зіткнувся із викликами, які мало чим відрізняються від викликів нинішньої України.

\"Різниця лише у тому, що в нас нафти і газу немає. І слава Богу. Тому, що це розбещує. Що він зробив? Він врятував країну. Реально він врятував країну. Хоч не всі методи я вітаю\", — зазначив Яценюк.

На питання про те, чи готовий він стати українським Путіним, Яценюк відповів негативно. \"Ні. Не треба. Лише Яценюком. Я не готовий бути ні Обамою, ні Путіним, ніким. Я можу бути лише Яценюком\", — заявив він Корреспонденту.

Яценюк підкреслив, що Україні потрібен сильний лідер, а не сильна рука. \"Якщо для Росії це може бути прийнятним, то Україна з`їсть будь-яку сильну руку. Причому відбуватиметься це наступним чином. Всі до виборів будуть кричати — треба сильну руку, подивіться який хороший лідер. Як тільки його обрали, на другий день всі будуть з ним боротися\", — додав політик.

На запитання про те, хто буде з Яценюком поруч, якщо він стане президентом, він відповів, що у Мінекономіки приходив сам, в МЗС сам, у Мінекономіки Криму сам, в Нацбанк сам, і так далі.

\"Головне завдання будь-якого лідера — навчити та змусити людей працювати. Ти не можеш привести із собою всю команду тому, що тоді у тебе виходять Лозінські, \"любі друзі\" і всі інші. Це класика системи управління: ніколи своїх не приводь із собою — вони тебе з`їдять. Відразу утворюється клан\", — заявив Яценюк.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-08-2009 13:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100