20.05.2024 13:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко готовий іти в президенти

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко допускає можливість своєї участі у виборах президента України.

Як повідомив сам Мельниченко \«Комерсанту-Україна\», рішення про його висування кандидатом у президенти готова ухвалити партія \"Громадський рух України\", кістяк якої \"складають офіцери\".

\"Моє перше гасло – боротьба з корупцією! Друге – боротьба з корупцією! Третє – боротьба з корупцією!\", — коротко описав газеті свою передвиборну платформу він.

\"Ми не будемо говорити, що збільшимо ВВП і наповнимо бюджет. Нинішню ситуацію я б порівняв із дірявим мішком борошна – скільки в нього борошна не насипай, як і в засіки батьківщини, він усе одно не наповнюється – щурі все з\'їдають\", — зазначив Мельниченко.

\"Тому потрібно залатати діри й поставити мишоловки, щоб відловити цих пацюків. Якщо потрібно, щоб для цього кров пролилася, – заради Бога, я готовий на це піти\", — заявив Мельниченко.

Партія \"Громадський рух України\" зареєстрована Міністерством юстиції в жовтні 2008 року, а її юридична адреса – Рівне, вулиця Романа Шухевича. На сайті Мін\'юсту зазначено, що головою партії є Олександр Тарасюк.

Мельниченко став відомий після того, як у 2000 році лідер Соцпартії Олександр Мороз оприлюднив записи, нібито таємно зроблені майором у кабінеті тодішнього президента Леоніда Кучми.

У тому ж році Мельниченко покинув межі України, пізніше отримавши політичний притулок у США.

Саме цей факт може не дозволити зареєструвати його кандидатом у президенти, оскільки, згідно ч. 2 ст. 103 Конституції, \"президентом може бути обраний громадянин України, який проживає в Україні протягом 10 останніх років перед днем виборів\".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-08-2009 8:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100