20.05.2024 07:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пукача оберігає від Кучми та Литвина потрійна охорона

У Олексія Пукача немає причин намагатися покінчити життя самогубством, стверджує його колишній адвокат Сергій Осика.

\"Він співпрацює зі слідством, розраховує на поблажливість з боку суду. Усі дії Пукача свідчать про те, що він бореться за своє життя – навіщо ж йому вішатися?\", — сказав адвокат газеті \«Комерсант-Україна\».

На його думку, інформація про знайдену в камері екс-генерала мотузку – \"дурість\".

\"Його охороняє потрійна охорона, йому навіть не дозволяють передавати в камеру речі від родичів – ні воду, ні їжу, щоб його, не дай Боже, не отруїли\", — сказав Осика.

На його думку, поява чуток щодо розслідування справи про організаторів убивства журналіста Георгія Гонгадзе, пов\'язана з обмеженням доступу до інформації про хід слідства.

\"Генпрокуратура перекрила підхід до Пукача, обмежила ЗМІ й суспільство в інформації про те, що реально відбувається, і це обмеження породило масу чуток і дезінформації\", — каже Осика.

Як відомо, у вівторок у ЗМІ з\'явилася інформація про те, що під час ранкового огляду камери, де утримується Пукач, була виявлена півтораметрова мотузка.

Пізніше в Генпрокуратурі заявили, що в СБУ їм категорично спростували такі дані – ніякої мотузки в камері не було.

Керівник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко також запевнив, що боятися за життя Пукача немає підстав – його безпеку забезпечують бійці спецпідрозділу СБУ \"Альфа\" і ведеться спостереження за допомогою відеокамер.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-08-2009 8:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100