20.05.2024 06:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Більшість Черновецького роздерибанила чергові півмільярда бюджетних коштів

Блок Кличка звинувачує столичну владу у спрямуванні бюджетних коштів на інформаційні програми за рахунок скорочення або припинення фінансування розвитку транспортної інфраструктури міста і шкіл.

За інформацією блоку, на 16 інформаційних програм столична влада виділила 560 мільйонів гривень.

\"За умови сучасного виконання бюджету у 31% та за цільовими фондами на 13,5% — це ні що інше, як відмова від розвитку транспортної інфраструктури та будівництва дитячих закладів Києва\", — заявляють у Блоці Кличка.

Блок звертає увагу, що тільки під час коригування програми соціально-економічного та культурного розвитку міста під час сесії Київради 9 липня про-мерська більшість повністю або частково зняла з фінансування будівництво вулиць Василя Симоненка та Композитора Мейтуса, реконструкцію проспекту Возз\'єднання, благоустрій парку ім. Рильського, реконструкцію трамвайної лінії у Пущі-Водиці та реконструкцію шкіл.

\"Це відбулося на тлі заяв міської влади про чергове перенесення пуску станцій метрополітену на Теремках вже на 2010 рік, затримки із реконструкцією Московської площі та лінії швидкісного трамваю на Борщагівку\", — зауважують у блоці.

\"Утім, вивільнені кошти спрямовані не на покриття заборгованості за будівництво метро на Теремки, запуск якого переноситься з року в рік, а на фінансування об\'єктів, чия доцільність та й взагалі можливість перевірки обсягу витрат викликає великі сумніви\", — додається у повідомленні.

У блоці запитують: \"Для чого кожному з комунальних підприємств окремий центр відеонагляду та моніторингу, чи навіщо тільки у метрополітені створюється одразу чотири центри зі схожими функціями\".

\"При цьому варто поцікавитись, як буде дотримуватись інтервал руху громадського транспорту у сучасних умовах постійних заторів, без реконструкції доріг. І навряд чи цьому зарадять інформаційні табло на зупинках та інші нововведення\", — заявляють у Блоці Кличка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-08-2009 14:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100