20.05.2024 06:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

''Вони стоять у пробках, вона – працює''

Можливо, це політична культура суспільства така, що чиновник повинен мати особливий статус у всьому – аж до того, що заради його безпеки мають перекривати рух, і громадяни, які найняли цього чиновника на роботу, повинні стояти в пробці та чекати, поки високопосадове тіло проїде.

Спрощено цю систему координат можна окреслити двома словами – \"пан\" і \"бидло\".

Ця система закріплена на законодавчому рівні, і руйнувати її не наважується ніхто – бо сподівається стати тим, на кого ця система буде працювати в майбутньому.

Рух на дорогах перекривають і для Ющенка, і для Тимошенко, і для Литвина.

Особливо люто його перекривали за прем\'єрства Януковича. Коли він їхав на роботу з місця свого проживання – вкраденої у держави резиденції \"Межигір\'я\" – то вся Куренівка стогнала.

Читач може запитати: \"Чому цей блог присвячений перекриттю вулиць для Тимошенко, якщо так роблять всі інші?\
«
Тому що сама Тимошенко відокремила себе від \»всіх інших\", розділивши політичне поле на \"праведників\", до яких відноситься вона, і \"корупціонерів-злодіїв\", куди входять її вороги.

Тимошенко дуже довго переконувала суспільство, що \"не така, як інші\".

І тільки Тимошенко наважилася розповідати журналістам, що в питанні перекриття руху погані всі навколо, але тільки не вона.

\"Я 90% часу свого життя їжджу без кортежів. Я їх просто ненавиджу, ці кортежі! Навіть ті 10%, коли мені доводиться їздити з певним супроводженням, я заборонила перекривати рух. Робити хаос на дорогах, перекривати рух, потім щоб по дві години чекали, поки якийсь кортеж проїде, це просто політичне свинство\", – якось заявила Тимошенко на прес-конференції.

Як все відбувається насправді, журналісти могли переконатися в середу.

У розпал робочого дня Тимошенко вирішила зробити невелику паузу для політичного піару – вона з\'їздила на Поштову площу зафіксувати свою участь у процесі повернення грошей вкладникам банку \"Родовід\".

Звичайно, без журналістів проконтролювати цей процес Тимошенко не могла – бо вистава робилася не стільки для вкладників \"Родовід-банку\", скільки для телегладачів.

Тому секретаріат Кабінету міністрів замовив автобус для преси, щоб вона відзняла відео про поїздку Тимошенко в \"Родовід\".

Оскільки автобус з журналістами рухався за автомобілем прем\'єра, це дало можливість сфотографувати, як насправді їздить Тимошенко.

Не відомо, в яких-таких 90% випадків Тимошенко їздить \"без кортежу\", але в \"Родовід\" вона відправилася в кортежі, який щонайменше складався з п\'яти автомобілів супроводу.

Ну, і як видно на фото, вулиці, по яким мчить Тимошенко, є неприродно порожніми. Чому? Правильно, тому що вони... перекриті.

\"Треба вміти організовувати роботу так, щоб не заважити людям\", – казала Тимошенко, коли розповідала про те, що їздить без кортежів.

Золоті слова! Особливо раді їх почути були би люди, які простояли в пробках і зламали свої плани через бажання прем\'єр-міністра попіаритися на виїзді.

 

Сергій Лещенко, блог Української правди 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-08-2009 18:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100