20.05.2024 11:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Наша Справа» «покарала» кремлядь Тимошенко за Мазепу

7 серпня Ініціатива \"Наша Справа\" біля стін Кабінету Міністрів провела театралізоване дійство під назвою \"Юлія Владіміровна і мужичкі\", в якому у жартівливій формі висвітлила проросійську позицію голови уряду та мера Полтави в питанні вшанування постаті Івана Мазепи. Активісти Ініціативи довели до лідерки БЮТ негативну реакцію патріотичної громадськості країни щодо ігнорування головою уряду проблеми довкола памятника українському гетьманові в Полтаві, \"покаравши\" під час флеш-мобу імпровізованих Тимошенко та мера Полтави А.Матковського (БЮТ).

На завершення дійства активісти \"Нашої Справи\" запалили декілька яскравих файєрів і вивісили свій банер, скандуючи \"Мазепі — так! Тимошенко – за Урал!\", натякаючи на те, що з такими українофобськими поглядами як у однопартійця Юлії Володимирівни та й самого прем`єра, їй краще було б працювати на благо Росії саме в цій державі, а не в приміщенні будівлі уряду в Києві.

Після того учасники акції передали до Кабінету Міністрів звернення до прем`єра з вимогою вплинути на свого однопартійця-мера Полтави і припинити саботувати указ президента, яким якраз і передбачено встановлення памятника Мазепі в Полтаві. Разом зі зверненням пані Тимошенко було передано символічний подарунок – матрьошку як символ політичного русофільства в країні.

\"Ігнорування Указу Президента України – це ніяк не менше, аніж посадовий злочин\", — так прокоментував пятничну акцію під Кабміном координатор \"Нашої Справи\" Андрій Левус. \"Ми вимагаємо від голови уряду припинити сприяти саботажу президентського указу та волі громадськості з боку її однопартійця.\" – резюмував координатор.

Нагадаємо, що Ініціатива \"Наша Справа\" вже проводила схожу акцію в Полтаві, під час якої задекларувала свої вимоги до Андрія Матковського щодо припинення саботажу встановлення памятника Івану Мазепі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-08-2009 8:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100