20.05.2024 09:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Агітаторів Яценюка знову б'ють і поливають пивом

\"Фронт змін\" Арсенія Яценюка скаржиться на масові напади на свої агітаційні намети.

Про це йдеться в заяві організації.

Так, у \"Фронті змін\" заявляють, що у неділю близько 12.30 в Керчі невідомий напав на волонтерку і завдав їй тілесних ушкоджень.

При цьому чоловік спершу брутальною лайкою висловився на адресу волонтерки Наталії Кравцової, котра роздавала листівки, потім плюнув їй в обличчя. В цей час до намету підійшла волонтерка Наталія Зайцева, яку він теж нецензурно облаяв та вдарив кулаком в плече, внаслідок чого вона впала і зламала руку. Лікарі зафіксували в потерпілої подвійний перелом правої руки.

Крім того, 7-8 серпня в Києві сталося шість провокацій проти волонтерів Ініціативи.

Інциденти сталися в Святошинському, Солом’янському і Деснянському районах.

У всіх випадках троє невідомих, один із яких стояв на сторожі, а решта двоє, вдаючи, що перебувають у стані алкогольного чи наркотичного сп\'яніння, з брутальною лайкою підходили до наметів \"Фронту Змін\" і обливали волонтерів пивом. При цьому зловмисники погрожували їм фізичною розправою за те, що вони роздають інформаційні буклети.

8 серпня групу провокаторів затримали у Солом\'янському районі столиці і допровадили в РУ МВС. Однак уже наступного дня, 9 серпня, троє чоловіків, дуже схожих на них, напали на намети \"Фронту змін\" в Деснянському районі.

Як відомо, 6 серпня міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк напав на волонтерку \"Фронту змін\", 21-річну студентку Наталію Бутримко і завдав їй тілесних ушкоджень за те, що вона роздавала буклети.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-08-2009 11:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100