31.05.2024 15:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Репортери без кордонів» закликають до незалежної експертизи черепа, що може належати Гонгадзе

Міжнародна правозахисна журналістська організація \"Репортери без кордонів\" виступає за проведення експертизи черепа, що може належати Георгію Гонгадзе, незалежними експертами за кордоном. Про це йдеться у листі до Генерального прокурора України Олександра Медведька, повідомляє Інститут масової інформації.

\"Репортери\" підтримують прохання Мирослави Гонгадзе та її представника про проведення експертизи за межами України незалежними фахівцями в додаток до експертиз, які можуть бути проведені в Україні при потребі, йдеться у листі.

Організація також наголошує, що \"усі, хто замовив убивство, повинні бути викриті і мають понести законне покарання незалежно від того, які високі посади вони обіймали чи досі обіймають\".

\"Ми закликаємо Вас подбати про оприлюднення всіх свідчень генерала Пукача з моменту його затримання. Це єдиний шлях продемонструвати, що і правосуддя, і політична влада рішуче орієнтовані на повне розслідування злочину незалежно від того, хто виявиться до нього причетним\", — зазначається у листі до Генпрокурора.

\"Репортери без кордонів\" висловили сподівання, що \"після багатьох років безрезультатного слідства у справі про брутальне вбивство Гонгадзе, генпрокурор не буде проти оприлюднення свідчень генерала та проведення судової експертизи нещодавно виявленого черепа зарубіжною установою\".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-08-2009 19:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100