28.04.2024 19:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналіста, що брав інтерв'ю у Ратушняка звільнили з обласного телебачення

З Ужгородської обласної телерадіокомпанії звільнили журналіста, який взяв скандальне інтерв\'ю в Сергія Ратушняка.

Про це повідомляє Телекритика.

За словами Віталія Глаголи, у вівторок його викликали до відділу кадрів і попросили підписати наказ.

Саме цей журналіст є автором інтерв`ю з мером Ужгорода Сергієм Ратушняком. Зокрема, у ньому міський голова дав різкі характеристики українським політикам. 6 серпня сюжет вийшов в ефірі Нового каналу, а наступного дня його показали на ЗОДТРК. Синхрон та відео скандальної зйомки демонстрували центральні телеканали України.

Сам Глагола каже, що не має підстав прямо пов`язувати своє звільнення зі згаданим сюжетом. Але чому його звільнили — не розуміє. \"Зазначена причина — згідно з закінченням терміну трудового договору. Але ж мій контракт мав тривати до липня наступного року\", — каже журналіст.

У коментарі \"Телекритиці\" генеральний директор ЗОДТРК Євген Шишков зазначив, що Глагола контракту не підписував і перебував на тимчасовій посаді. \"Вийшла з декрету людина, посаду якої він тимчасово обіймав, от його і звільнили. Я про це взагалі нічого не знав, бо протягом чотирьох днів перебував в Австрії. Кажу вам правду\" .

Шишков повідомив, що журналіста вже запрошено до відділу кадрів, де йому запропонують посаду в інформаційному відділі. Звільнений журналіст розповів ТК, що найвірогідніше цю пропозицію не прийме: \"Працювати на ЗОДТРК мені все одно не дадуть\".

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-08-2009 6:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100