20.05.2024 09:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

А ВОНА «працює»! Тимошенко профінансувала за держкошт в Херсоні будівельні кампанії «своїх» та комуністів

Кабінет Міністрів України затвердив список житлових будинків та об’єктів незавершеного житлового будівництва для придбання квартир Державною іпотечною установою для громадян, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов. Цей список складається з 49 будинків, в яких буде придбано 1661 квартира загальною площею 113012,23 кв м із загальною вартістю 454,4 млн грн.

В Херсоні було вирішено придбати 12 квартир в двох будинках. Чотири квартири в будинку на розі вулиць Радянської—Михайловича, в багатоквартирному житловому будинку з вбудованими офісними приміщеннями та підземним гаражем-автостоянкою на загальну суму  2.869.808 грн (власник акціонерне товариство закритого типу “Молодіжний житловий комплекс”) та вісім квартир в другій черзі будівництва житлових будинків з вбудовано-прибудова-ним магазином по вул. І. Кулика у м. Херсоні загальною вартістю  3.227.784 грн. (власник ЗАТ “Будмеханізація”).

Для довідки:

ЗАТ «Молодіжний житловий комплекс»

Види діяльності: Будівництво житла та об\'єктів соцкультпобуту, організація відпочинку та культурного розвитку. Почесний президент ЗАТ \"МЖК\" Сергій Олександрович Кіщенко, депутат Херсонської обласної ради від КПУ, голова постійної комісії з проведення конкурсів на заміщення вакантних посад керівників комунальних підприємств області. Голова правління ЗАТ \"МЖК\"Лихотоп Іван Іванович.

ЗАТ «Будмеханізація»

Види діяльності: Будiвництво, будiвництво будiвель та споруд, загальнобудiвельнi роботи, тощо. Президентом ЗАТ «Будмеханізація  є Володимир Іванович Таран.  В 1993 – 2002 р., президентом ЗАТ «Будмеханізація», а в 2002 – 2006 рр – головою Спостережної ради «Будмеханізація» був народний депутат України твід БЮТ, голова обласної організації «Батьківщина» Юрій Одарченко.

Наостанок цитата від високопрофесійної брехухи Ю. Тимошенко: – На завершення я хочу сказати одну річ. Якщо хтось з вас розраховує отримати від цієї програми вигоду, я з вами в долю не йду! І хочу сказати будівельникам: якщо хтось візьме з вас хоча би одну копійку, прошу доповісти про це особисто мені – візьміть контакти Михайла Левінського, пана Крупка і дзвоніть. Я хочу все про це знати.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-08-2009 18:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100