20.05.2024 05:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Азаров: Тимошенко щодня займається «брехнею»

Позачергове засідання Верховної Ради у п\'ятницю — чергова піар-акція уряду.

Про це заявив регіонал Микола Азаров, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

\"Позачергове засідання Верховної Ради у п\'ятницю було спеціально проведеною урядом піар-акцією напередодні зустрічі прем\'єра з головами сільських і селищних рад, тому що з моменту їх останніх зборів нічого з того, що вона їм обіцяла, зроблено не було\", — сказав він.

За словами депутата, з 41 питання, винесеного урядом на позачергове засідання парламенту, тільки 13 були розглянуті профільними комітетами.

\"Це така виборча технологія: скликати сесію заради порожніх і марних законопроектів, прекрасно знаючи, що ми не допустимо розгляду жодного питання до тих пір, поки в країні не будуть підвищені мінімальні заробітна плата і пенсія\", — зазначив Азаров.

Він заявив, що 41 питання за один день не розгляне \"навіть нормально працюючий парламент\".

Регіонал зазначив, що ніяких законопроектів, спрямованих на посилення місцевого самоврядування, уряд на позачергове засідання парламенту не виносив.

\"Нинішній уряд займається брехнею — щодня і цілеспрямовано\", — вважає Азаров.

\"Та команда, яка називається урядом України, відрізняється моторошним непрофесіоналізмом і займається тільки одним — обманом людей, введенням їх в оману, розповсюдженням чуток і самопіаром\", — зазначив він.

\"Кожен день вищі чини уряду займаються не тим, що потрібно економіці, а тим, як виграти виборчу кампанію\", — заявив регіонал.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-09-2009 9:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100