20.05.2024 09:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пробютівський «шоу-мен» Луценко розносить плітки і бруд, розігріваючі девальваційні настрої

Секретаріат президента закликає МВС пред’явити факти зловживань посадовцями Нацбанку.

Про це сказано у заяві прес-служби секретаріату у відповідь на відповідну заяву міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

\"До відома шоу-мена Луценка, недоторканих в цих інституціях немає. Відтак, якщо міліція володіє конкретними фактами зловживань, такі факти повинні бути пред\'явлені в установленому законом порядку\", — йдеться у заяві.

\"На жаль, керівник силового відомства витрачає свій час не на розкриття резонансних справ та розшук справжніх злодіїв, а на рознесення пліток та бруду\", — додають у секретаріаті.

У секретаріаті президента вважають, що \"справжня мета цієї зрежисованої атаки – посіяти серед людей зневіру, розгубленість посилити девальваційні настрої\".

\"Президент об’єктивно і критично оцінює ситуацію в банківській системі та робить все від нього залежне для того, щоб її підтримати\", — йдеться у заяві.

У секретаріаті також називають заяви політиків з приводу ситуації на валютному ринку \"безпрецедентною атакою на Нацбанк та президента, яка явно зрежисована в одному центрі\".

\"Для виконання цього замовлення, \"знаним\" експертам банківського ринку – мартиненкам, шаровим, луценкам — потрібно лише голосніше всіх кричати \"тримай злодія\". Відсутність конкретних фактів, що підтверджували б звинувачення на адресу фахівців секретаріату президента та Національного банку вони пояснюють їх \"недоторканістю\", — сказано у заяві.

Як відомо, у вівторок Луценко заявив про наявність фактів для порушення кримінальних справ проти керівництва НБУ.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-09-2009 18:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100